25n
Orgull
Orgull

Albal continua treballant per a millorar el municipi durant el mes d'agost

Albal continua treballant per a millorar el municipi durant el mes d'agost
20/08/2019 -

L’estiu és sinònim de descans i vacances, però l’Ajuntament d’Albal contínua amb un caràcter actiu malgrat la temporada estival. El consistori municipal —presidit per Ramón Marí—, continua treballant darrere de la població, oferint així els millors serveis a la ciutadania.

Entre els treballs que s’estan duent a terme i aprofitant l’aturada lectiva, està el manteniment i renovació de diversos col·legis municipals, com és el cas del CEIP Juan Esteve Muñoz. El col·legi albalense de primària es troba dins del programa EDIFICANT de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, la qual cosa ha permés realitzar una inversió de 130.000 euros que ja s’ha traduït en canvis en les fusteries exteriors i interiors del centre i està prevista la construcció d’un nou gimnàs. De la mateixa manera, durant el mes d’agost també s’han adjudicat la contractació de les empreses concessionàries corresponents per a la millora en el sistema de calefacció i reforma de les condícies de l’edifici de primària del Juan Esteve.

Referent a Educació, un altre dels centres en el qual també s’ha realitzat una rentada de cara, ha sigut l’Escola Municipal Infantil Nino’s Albal. Aquest projecte, que ha tingut un cost de 38.000 euros i que s’ha dut a terme gràcies al ‘Pla de manteniment d’escoles’ de la Diputació de València, ha permés fer una reforma completa d’aules, banys, així com també la col·locació d’un canaló i una millora del magatzem i l’espai confrontant per a evitar les inundacions en les temporades de pluja.

Seguint amb el seu compromís pel medi ambient, l’Ajuntament d’Albal també ha incorporat recentment a la Brigada Municipal d’Obres un vehicle elèctric (26.000 euros) que no consumeix cap mena de combustible i que ajuda així a cuidar de l’ecosistema. Una mesura que s’espera incorporar en més serveis de l’administració local-.

I el mes d’agost també resulta ser el moment idoni per a posar la vista en el futur del municipi. El consistori continua avançant en futurs projectes com la construcció del carril bici entre el sector 2.A i la rotonda de Santa Anna, així com també la millora, modernització i dotació d’infraestructures a la UE 14. Tots dos projectes d’obra, que es preveu que estiguen finalitzats abans d’acabar l’any 2019, ja estan publicats en la plataforma de contractació per a la seua adjudicació durant el mes de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − deu =