Albal conclou la urbanització de l'entorn del Skatepark Ignacio Echeverría

Albal conclou la urbanització de l'entorn del Skatepark Ignacio Echeverría
07/05/2019 -

L’Ajuntament d’Albal ha conclòs amb els treballs d’urbanització i millora que s’han realitzat al costat del Skatepark Ignacio Echeverría, al parc urbà La Balaguera. El consistori ha creat una zona de pícnic, al costat de l’àrea destinada al patinatge, amb augment de la il·luminació en la zona lúdica i la pavimentació de l’entorn. El projecte global s’ha realitzat en dues fases, en una superfície de 332 metres quadrats i amb un pressupost que supera els 110.000 euros.

La primera fase es va concloure el desembre de 2017 i va consistir en la creació del Skatepark Ignacio Echeverría, únic a la comarca, amb unes mesures dimensiones de 400m² i 1000 m³ i que va comptar amb un pressupost de 60.313,72 euros. Des de la seua creació, la instal·lació ha comptat amb molta afluència de joves de tota la província que trien Albal per a la pràctica d’aquest esport.

La segona fase, amb un pressupost de 50.000 euros, s’ha conclòs fa uns dies i ha consistit en la creació de la zona de pícnic, en una superfície de 160 metres quadrats, entre l’espai del Skatepark i l’edifici del motor Sant Salvador. S’han habilitat zones d’ombra i espais verds i inclou taules i bancs en l’espai camperol per a poder menjar, berenar o sopar. El projecte inclou una barrera vegetal que delimita la zona de patinatge amb la carretera CV-33 de 1.200 metres quadrats. La part superior del Skatepark també s’ha protegit amb barreres de fusta per a millorar la seguretat dels usuaris.

Ignacio Echeverría

El nom del nou skatepark va ser acordat per unanimitat de la corporació municipal, en homenatge al jove que va perdre la seua vida en els atemptats ocorreguts a Londres el mes de juliol passat, després d’enfrontar-se amb el seu monopatí als terroristes, i impedint amb la seua valenta acció que hi haguera més víctimes. En el seu moment, l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, va comunicar als familiars d’Ignacio Echeverría la decisió que va ser acollida amb “satisfacció i emoció”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

sagunt a escena 2019
turismo salou