25n
25N
25N

Albal dota a AVAPACE d'un centre d'atenció primerenca

El centre començarà a funcionar després de l’estiu i atendrà unes 60 famílies

Albal dota a AVAPACE d'un centre d'atenció primerenca
06/02/2019 -

L’Ajuntament d’Albal ha signat un conveni amb l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) pel qual el consistori que presideix Ramón Marí cedeix, gratuïtament al col·lectiu, uns locals en el Centre Polivalent per a la prestació dels serveis d’Atenció Primerenca per un període de deu anys.

La rúbrica va tindre lloc el passat 29 de gener, va estar a càrrec de Ramón Mari, alcalde del municipi i José Marquina, President d’AVAPACE qui ha explicat que l’objectiu és, des de la seua creació en 1972, “fomentar tota classe de mitjans de caràcter pedagògic i científic per a l’assistència, recuperació, educació i protecció de persones amb paràlisi cerebral i afins, coexistent o no amb discapacitat física, que els dificulte la seua educació i integració social”. S’espera que, després de l’estiu, el centre d’Albal comence a funcionar atenent 60 famílies de la població i de la comarca i a 30 adults que assistiran al centre de dia que funcionarà en les mateixes instal·lacions.

L’abril de 2018, la Direcció General de Diversitat Funcional va concedir a Albal l’autorització administrativa per al funcionament del Centre d’Atenció primerenca. Seguidament, el ple de novembre va acordar, per unanimitat, la cessió dels locals a AVAPACE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − dos =