25n
25N
25N

Albal estalviarà més de 268.000 euros anuals en la factura de la llum

Albal estalviarà més de 268.000 euros anuals en la factura de la llum
15/11/2019 -

Amb l’objectiu de reduir el consum energètic de tot l’enllumenat públic d’Albal, obtenir un estalvi econòmic important en la facturació elèctrica i contribuir a preservar els recursos energètics del planeta, l’Ajuntament torna a invertir 350.0000 euros en la segona fase de la instal·lació de lluminàries tipus LED. Aquesta quantitat se suma a la mateixa que el consistori va destinar a la primera fase i que va concloure abans de l’estiu. En total, la localitat ha dedicat 700.000 euros del seu pressupost al canvi de les bombetes.

Els treballs de la segona fase s’iniciaran aquest dilluns 18 de novembre i estaran conclosos en tres mesos, amb aquesta intervenció es completa al cent per cent la instal·lació de les noves lluminàries en tota la població i aquesta fase inclou tots els parcs i jardins, les zones de nova construcció com La Balaguera, Santa Anna i els polígons industrials. Hui s’ha signat a l’Ajuntament el contracte del subministrament dels equips de tecnologia LED que estarà en mans de l’empresa Muntatges Elèctrics Esber SL. El seu representant, Alicia Escobar, i l’alcalde Ramón Marí han rubricat l’acord en presència del Secretari Antonio Montiel.

La implantació de la tecnologia LED en el sistema municipal d’enllumenat públic ha comportat la substitució de 2.500 punts d’enllumenat públic. El cost anual d’energia estalviada en enllumenat públic en la fase d’intervenció és de 268.754 €/any i l’estalvi pel manteniment de l’enllumenat és 15.000 €/any. Albal redueix 1075 MWh/any d’energia i 3.348 Tn/any d’emissions de gasos efecte d’hivernacle reduïdes a l’atmosfera. Les lluminàries tenen 15 anys de garantia.

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, ha assegurat que substituir els antics fanals “era necessari i possibilitarà un important estalvi de la factura de la llum per al consistori, al mateix temps que disminuïm el consum energètic i reduïm les emissions de CO₂”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 5 =