caixa popular

Alaquàs viu el gran Mercat de les Festes Majors

Alaquàs viu el gran Mercat de les Festes Majors
23/08/2017 -

Història, artesania tradicional, art, espectacles, jocs d’enginy i la més variada gastronomia. Un any més l’Ajuntament d’Alaquàs es prepara per a omplir els carrers amb història i rememorar una de les èpoques més evocades en la literatura i el cinema. El Mercat Medieval torna a Alaquàs els dies 25, 26 i 27 d’agost, com sempre a la plaça de la Constitució, Sant Joan de Ribera i rodalies del Castell.

Durant aquests dies s’exposaran i vendran multitud de productes artesanals. Amb una variada proposta gastronòmica, de comerç i d’oci, el cap de setmana que estarà obert el Mercat Medieval no decebrà a ningú. El Mercat Medieval d’enguany es distribuirà en quatre zones diferents. En la part nord del Castell estaran emplaçades les casetes d’artesania local. Participaran: Porta Creaciones, Decora2 a mano, Vaya lío skaylia, Los detalles de Inma, Rosa piedra, El capricho de Raquel, Tololas complementos, Artesanas Alaquàs, Mama África, Associació Cultural Ahlam Alaquàs.

Hi haurà també un sector dedicat a la gastronomia, on es situaran els llocs de venda d’aliments tals com a embotits, formatges, mel, pastisseria, torrons i altres dolços. Una condició indispensable per a tot aquest gènere és que siguen articles elaborats de forma artesanal, per a mantenir l’esperit d’aquesta fira amb productes tradicionals. Finalment, la zona d’oficis tradicionals on també es podrà gaudir de l’elaboració d’articles artesanals mitjançant tècniques que han arribat a nosaltres després d’anys de perfeccionament.

No obstant açò, aquestes casetes i atraccions no seran l’única cosa que es trobaran aquells que es decideixen a visitar el Mercat Medieval d’Alaquàs. També hi haurà dues zones infantils amb ludoteca, laberint musical, taules d’enginy, cavallets Da Vinci…

Aquests dies també estaran replets d’espectacles i tallers demostratius que traslladaran als allí presents a l’època evocada. Així, es realitzaran espectacles amb el grup Àrab Al Ibi, hi haurà música i dansa àrab i l’espectacle fix de trapezi “El Hada Estelar”m teatre d’animació amb la companyia Luís Oviedo, exposicions de manuscrits segles XV-XVI, d’armes i Nosaltres els Càtars (xerrades), dansa amb l’associació cultural Ahlam d’Alaquàs i tallers demostratius.

L’horari del mercat serà de 18:00 a 2:00 hores el divendres i dissabte i de 18:00 a 00:00 hores el diumenge.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + disset =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris