25n
25N
25N

Alaquàs incorpora a 30 persones en atur de la localitat per a formar-se i treballar

Alaquàs incorpora a 30 persones en atur de la localitat per a formar-se i treballar
29/11/2019 -

Un total de 30 veïns i veïnes en situació d’atur seran contractats per l’Ajuntament d’Alaquàs durant 12 mesos. La iniciativa compta amb una subvenció del Servei Valencià d´Ocupació i Formació (LABORA) que ascendeix als 696.164,40€.

Els i les participants al “Taller d’ocupació sembrant Alaquàs” es formaran al Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs, realitzaran les seues pràctiques professionals i treballaran als diversos serveis municipals posant en pràctica els coneixements adquirits. Al finalitzar obtindran un Certificat de Professionalitat. Les modalitats són les següents: 10 alumnes/treballadors s’especialitzaran en Jardineria, 10 en Atenció Sociosanitària i els 10 restants ho faran en matèria de suport i dinamització en esdeveniments esportius.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs es continua treballant per mantenir actius aquests programes d’Ocupació i Formació i posar en marxa altres projectes nous que tenen per objectiu fomentar el treball i garantir la continuïtat de la formació dels seus participants en les matèries que han triat o en altres camps professionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus