25n
25N
25N

Alaquàs suspén classes, activitats esportives i festes davant l'episodi de fortes pluges

Alaquàs suspén classes, activitats esportives i festes davant l'episodi de fortes pluges
12/09/2019 -

Donades les previsions de fortes precipitacions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), de cara a la jornada de demà, divendres 13 de setembre de 2019, l’Ajuntament d’Alaquàs, prèvia reunió del Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL), ha pres les següents mesures.

S’ha decidit suspendre en el municipi d’Alaquàs per a tota la jornada de demà divendres 13 de setembre. Els centres romandran tancats. També tota l’activitat esportiva, tancant les instal·lacions esportives per a aquesta fi.

Igualment, s’ha suspés l’activitat prevista en el Centre de Dia, Centre Social Benàger, Centre Social Camí Vell, Passatge Jove i Horts Urbans. Assenyalen, a més, que totes les activitats que es trobaven programades en l’agenda festiva també queden cancel·lades.

En temes de burocràcia, l’Ajuntament ha assenyalat que les matriculacions de l’EPA i reserves d’activitats esportives previstes per a demà, queden ajornades al dilluns 16 de setembre.

L’ajuntament prega a la població que evite desplaçaments innecessaris. La combinació del cicle d’aigua i fort vent augmenta el risc de caigudes d’arbres o branques, per tant, s’aconsella a la ciutadania evitar la proximitat als parcs, carrers i alberedes amb arbratge.

Es recomana a la població que estiga atenta a les alertes de l’Ajuntament d’Alaquàs a través del seu servei de WhatsApp municipal (Per a donar-se d’alta cal enviar ALTA ALAQUÀS al 661 515 448), web i les xarxes socials Facebook i Twitter. El telèfon de la Policia Local d’Alaquàs és el 96 151 00 00. El telèfon d’emergències de la Generalitat Valenciana és el 112.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + vint =