25n
25N
25N

Alaquàs celebra la setmana del Medi Ambient

El 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, el President de Greenpeace Espanya, David Sandoval visitava Alaquàs per oferir una xarrada al Castell

Alaquàs celebra la setmana del Medi Ambient
11/06/2019 -

Els horts urbans d’Alaquàs es tornaven a convertir el cap de setmana en punt de trobada per a la diversió, l’aprenentatge i la participació amb la celebració de la Setmana del Medi Ambient.

El dissabte 8 de juny, durant tot el matí, foren molts els xiquets i xiquetes els que participaren a les activitats que havien sigut preparades per a l’ocasió: des de tallers de llavors locals i plantació (Gent de l’Horta), cistelleria (Cadira de Boga), saquets amb aromàtiques (AMPA Camí de la Tancadeta CEIP Bonavista), taller per al reconeixement espècies d’insectes beneficiosos (Dep. Medi ambient, Ajuntament Alaquàs), plantació d’aromàtiques (Dep. Medi ambient, Ajuntament Alaquàs), taller de forn solar (WWF Valencia) a més de l’alliberament d’insectes beneficiosos per als horts.

La setmana del Medi Ambient arrancava el passat dimecres dia 5 de juny al Castell d’Alaquàs amb la xarrada que duia per nom “Greenpeace, la persecución de una vida equilibrada en la Tierra”, protagonitzada pel President de Greenpeace a Espanya David Sandoval Salvador.

La Setmana del Medi Ambient se celebra anualment al nostre municipi per promoure la cura del nostre entorn i la concienciació pel nostre patrimoni viu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + dotze =

escalante
escalante
Informacion coronavirus