25n
25N
25N

Alaquàs se suma a la Startup Europe Week amb una jornada as Castell

Les ponències se celebraran el dijous 9 de febrer a partir de les 11:30 hores

Alaquàs se suma a la Startup Europe Week amb una jornada as Castell
08/02/2017 -

Alaquàs s’ha incorporat a la Setmana Europea dels Emprenedors 2017-Startup Europe Week. Es Castell exercirà d’amfitrió este dijous 9 de febrer de les ponències que es desenvoluparan en el marc del finançament europeu a la innovació.

Les ponències s’iniciaran a les 11.30 hores del matí i en elles participaran Luis Vera, de IDAI NATURE, SL NATURAL SOLUTIONS, una empresa de Fertilitzants d’Agricultura Ecològica, Premi Millor PIME Nacional de l’Any 2016 (CEPYME). Estarà present també Federico Pérez de Pulverizadores FEDE, SL, Premie Novetat Tècnica Excel·lent 2016 i a continuació hi haurà un networking. La clausura serà a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i del Servei de Projectes Europeus de la Diputació de València.

La Startup Europe Week és una iniciativa impulsada per la Comissió Europea amb l’objectiu de mostrar les diferents ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari, així com les millors iniciatives promogudes per les regions per a recolzar als empresaris, informar a l’ecosistema local sobre les possibilitats existents, assessorar a emprenedors i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − huit =