25n
25N
25N

Alaquàs es prepara per a la resposta local de l'Aquarius

Alaquàs es prepara per a la resposta local de l'Aquarius
14/06/2018 -

Ahir es van reunir els i les portaveus dels grups polítics amb representació a la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’abordar la resposta local a la crisi humanitària de les persones migrants a bord del vaixell ‘’Aquarius’’, d’acord a la condició d’Alaquàs com a Ciutat Refugi (Acord Plenari adoptat per unanimitat el 24 de setembre de 2015).

En un primer moment, l’Ajuntament d’Alaquàs es va posar en contacte amb la Generalitat Valenciana per mostrar la seua predisposició i oferir ajuda davant aquesta situació. Des de l’Administració Autonòmica han informat recentment al consistori que en una primera intervenció amb les persones migrants no serà necessària encara la participació dels municipis. Tot i això, l’Ajuntament d’Alaquàs es mantindrà en contínua comunicació amb la Generalitat per poder actuar de forma immediata davant noves indicacions.

Una de les decisions adoptades per els i les representants dels grups polítics municipals ha sigut que tota la informació, respecte a la crisi de les persones migrants es realitzarà a través de la web i les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alaquàs que seran puntualment actualitzades.

Una informació que permetrà mantindre informats als i les veïns i veïnes que volen mostrar el seu suport a les persones que viatgen a bord de ‘’l’Aquarius’’.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha habilitat dos correus i un número de telèfon d’informació general per a aquelles persones i organismes que vulguen prestar la seua col•laboració.

aquarius@112cv.gva.es

refugiadescv@gva.es

96 342 80 99

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

CCCC
torrent