25n
25N
25N

Alaquàs instal·la el primer punt de recàrrega gratuït per a vehicles elèctrics

La iniciativa, que ha comptat amb una inversió total de 9.086’86 euros

Alaquàs instal·la el primer punt de recàrrega gratuït per a vehicles elèctrics
22/07/2019 -

Alaquàs ha instal•lat recentment un punt de recàrrega de vehicles elèctric públic i de caràcter gratuït, ubicat a l’Avinguda País Valencià. Es tracta d’una iniciativa que, a més dels fons propis, ha comptat amb el suport de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) dins del programa “Estalvi i Eficiència Energètica per al Transport”. La inversió total destinada a la instal·lació és de 9.086’86 euros.

Amb la posada en marxa d’aquesta estació de subministrament elèctric per a vehicles, l’Ajuntament d’Alaquàs busca conscienciar a la població de la necessitat de reduir les emissions de CO2 abocades a la atmosfera i potenciar, al mateix temps, la proliferació dels vehicles elèctrics al municipi.

Electromaps” és l’aplicació que els usuaris han de descarregar-se per poder conèixer a temps real i a nivell europeu, informació de la ubicació dels punts de recàrrega més propers i la disponibilitat dels mateixos.

Convertir-se en un municipi sostenible és una de les prioritats de l’Ajuntament d’Alaquàs, i en la consecució d’aquest objectiu cobra vital importància el transport.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =

art en blanc
ruta del grial massamagrell