caixa popular

Alaquàs posa a la venda les entrades per al V Certamen nacional de Teatre EscenaAlaquàs

Alaquàs posa a la venda les entrades per al V Certamen nacional de Teatre EscenaAlaquàs
27/06/2017 -

Ja estan a la venda les entrades per al V Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquàs organitzat Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs que se celebrarà els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol.. Una de les primeres en adquirir-les ha estat l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, que acompanyada del Regidor de Cultura, Toni Saura, han comprat aquest matí el seu abonament per a poder assistir.

Les entrades poden adquirir-se el dimarts 27 i el dimecres 28 de juny de 10 a 14 hores i de 18 a 20 hores i el dijous 29 de juny de 10 a 14 hores al Departament de Cultura i una hora i mitja abans de cada funció al Castell d’Alaquàs. El preu de l’entrada per assistir al certamen és de 6 euros per representació i per a veure totes les representacions es pot adquirir un abonament per 15 euros.

A més, el Certamen presenta enguany novetats molt interessants ja tornen les peces de microteatre i s’incoporen per primera vegada representacions de microteatre infantil. Per a aquestes activitats és necessari també adquirir entrada. Les persones que dispone d’un abonament podran gaudir gratuïtament de les micropeces i el microteatre infantil.
El festival s’iniciarà el dijous 29 de juny amb “JOC DE XIQUETES” a càrrec de Bullanga Companyia Teatral. Les representacions continuaran el divendres 30 de juny amb “EL ÚLTIMO COWBOY” a càrrec de Font Viva Teatre. El dissabte 1 de juliol arribarà el torn de “EL LAZARILLO DE TORMES” de El duende de Lerma, actuació que en finalitzar donarà pas a la cloenda del certamen i lliurament de premis.

Poden seguir totes les novetats a través de la nova pàgina web del Certamen (https://www.escenalaquas.com) i a través de la nova pàgina de Facebook (www.facebook.com/escenalaquas/),
ESCENALAQUÀS va sorgir en l’any 2013 amb vocació de mostrar tendències actuals del panorama teatral pretenent connectar amb un públic majoritari i popular. Dirigit a grups de teatre emergents, tant amateurs com professionals, la companyia Carabau Teatre va començar una campanya de promoció del certamen que va aconseguir un gran èxit de convocatòria i a la qual es van presentar destacades companyies de tot el país. 

CARABAU TEATRE va nàixer l’any 2007 amb l’objectiu de produir i distribuir espectacles teatrals a nivell nacional. Des d’aleshores, la companyia ha participat en nombrosos certàmens nacionals i internacionals de teatre i ha aconseguit un gran nombre de premis destacats. Està formada per actors i actrius amb anys d’experiència en el món del teatre i formats en escoles valencianes de gran renom.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris