caixa popular

Alaquàs inaugura demà l'exposició ''No em toques el Whatsapp''

Alaquàs inaugura demà l'exposició ''No em toques el Whatsapp''
15/11/2017 -

El Castell d’Alaquàs acull des del 15 fins el 24 de novembre l’exposició “No em toques el WhatsApp” promoguda per l’Institut Valencià de la Joventut per conscienciar la població més jove sobre l’ús del mòbil. La mostra s’ha obert hui al públic i s’inaugurarà oficialment demà dijous 16 de novembre a les 11 hores a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i la Diputada d’Igualtat, Isabel García.

L’exposició estarà ubicada a la Sala Vilaragut del Castell d’Alaquàs i està formada per les fotografies que joves de tota la Comunitat Valenciana van presentar al concurs de fotografia #Noemtoqueselwhatsapp 2016, convocat per l’IVAJ.GVA JOVE. La mostra és fruit de les iniciatives i idees dels joves que van participar al concurs. Aquesta està acompanyada d’una guia que pot ser descarregada de www.ivaj.es/mimporta, i utilitzar per a la realització d’activitats didàctiques sense ànim de lucre, sempre que es cite la procedència.

L’objectiu és que aquesta mostra serveixca com a material didàctic per als centres educatius. Per això, durant aquests dies s’han programat visites per a tots els centres educatius. Passaran per ella un total de 1000 alumnes, principalment els alumnes de segon i tercer de secundària i l’alumant del Centre de Formació Francesc Ferrer Martí d’Alaquàs. En qualsevol cas, la mostra està oberta a tot el públic.

L’exposició forma part de la programació d’activitats organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs amb motiu de la commemoració del “Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones” que es celebra anualment cada 25 de novembre.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + quinze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris