caixa popular

Alaquàs implanta el seu pla d'Inclusió Social amb el programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació

El diputat Bartolomé Nofuentes ressalta “el paper que la Diputació ha de jugar donant suport als municipis en el desenvolupament d’iniciatives

Alaquàs implanta el seu pla d'Inclusió Social amb el programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació
05/02/2018 -

La Diputació de València, a través del seu programa de Gestió i Retenció del Talent, està permetent a l’Ajuntament d’Alaquàs desenvolupar el seu Pla d’Inclusió Social, avançant-se així a l’aprovació de la llei que establiria la necessitat de crear plans d’inclusivitat zonals.

Amb l’objectiu de conéixer les accions que s’han desenvolupat, el diputat responsable de l’àrea de Gestió i Retenció del Talent, Bartolomé Nofuentes, s’ha reunit amb l’alcaldessa del municipi, Elvira García, el regidor d’Economia, Ocupació i Cultura, Antonio Saura, i el jove postgraduat en Sociologia que ha treballat en aquest projecte.

Així, Cristopher Zahonero, sota la direcció de la tècnica encarregada del projecte, Xelo Tomás, ha dut a terme la primera fase, consistent en l’anàlisi i diagnòstic de la realitat social del municipi. Aquest estudi sociològic, que finalitzarà pròximament, treballa amb indicadors de context, econòmics, laborals, formatius, socials i residencials, amb la finalitat de conéixer en profunditat quina problemàtica hi ha en el municipi.

En paraules de la tècnica, es tracta d’un “diagnòstic social de la població per a veure cap a on cal anar, quines línies de treball han de dur-se a terme, i si el que ja es fa des del consistori és encertat”. Un treball que Nofuentes ha aplaudit, destacant la necessitat de “realitzar aquest tipus de diagnòstics en els nostres municipis per a poder conèixer què tipus de mesures cal adoptar per a millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

En aquest sentit, el diputat ha insistit en “el paper que la Diputació ha de jugar recolzant als municipis en el desenvolupament d’iniciatives, posant al seu abast totes les eines”. “El programa de Gestió del Talent és un exemple d’açò, ja que ens permet donar suport als nostres joves al mateix temps que ajudem als pobles a impulsar polítiques necessàries”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC