25n
25N
25N

Alaquàs i Aldaia convoquen els Premis a Universitaris 2017

Els projectes d’investigació es poden presentar fins el dia 28 d’abril a les 13h

Alaquàs i Aldaia convoquen els Premis a Universitaris 2017
11/04/2017 -

Si estàs estudiant a la Facultat o Escoles Universitàries, o ja vas finalitzar el grau fa menys de tres anys, esta XXXII edició dels Premis a Universitaris és per a tu. Però afanya’t, perquè el termini de presentació del projecte finalitza el divendres 28 d’abril a les 13 h.

No et preocupes, ací tens tot allò que necessites saber per a poder participar en este concurs, convocat pels Ajuntaments d’Alaquàs i d’Aldaia en conjunt amb l’Agrupació Comarcal d’Empresaris i Caixa Popular.

Per a començar, el treball d’investigació haurà de ser inèdit i versar sobre una temàtica que facilite el coneixement de la realitat humana – siga social, econòmica o cultural – de les poblacions d’Alaquàs i/o Aldaia. Bons exemples d’esta matèria són alguns projectes premiats les últimes convocatòries, com ara “Projecte EVREHIHOS: Alaquàs-Aldaia autosuficients d’energia elèctrica i tèrmica” de Josep Francesc Pons Romero o el “Pla d’actuació del Centre Comercial Urbà d’Alaquàs”, realitzat per Silvia Cholvi Gregori.

Tenint açò clar, el projecte ha d’incloure, tal com figura a les bases dels Premis Universitaris: per una banda, la sol·licitud amb les dades personals i l’acreditació dels estudis realitzats o en curs, i, per l’altra banda, una memòria sobre el treball a realitzar indicant el tema, justificació, objectius, fonts i metodologia a desenvolupar.

Fins a l’últim divendres d’abril – recorda que només al matí este últim dia – pots presentar el projecte en els Ajuntaments d’Alaquàs o d’Aldaia, a les oficines de Caixa Popular o a l’Agrupació Comarcal d’Empresaris. El pots entregar tant en paper com en format digital.

El projecte d’investigació seleccionat rebrà un premi de 3.000 euros. Es podrà conéixer el resultat abans del dia 26 de maig, data a partir de la qual s’haurà de començar a realitzar el treball definitiu per a poder presentar-lo dins el termini, que finalitza el 29 de desembre.

El jurat dels Premis a Universitaris 2017 està compost per representants de les entitats convocants, abans nomenades, i de les institucions col·laboradores: I.E.S. Beatriu Civera, I.E.S. Carles Salvador i I.E.S. Salvador Gadea, d’Aldaia, i I.E.S. Clara Campoamor i I.E.S. Dr. Faustí Barberà, d’Alaquàs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + dos =