25n
25N
25N

Alaquàs formarà i contractarà a 24 veïns i veïnes per a neteja i jardineria

Alaquàs formarà i contractarà a 24 veïns i veïnes per a neteja i jardineria
12/12/2017 -

L’Ajuntament d’Alaquàs formarà i contractarà 24 veïns i veïnes d’Alaquàs a través del programa Et Formem promogut pel Servei Valencià de Formació i Ocupació (SERVEF). A través d’aquest taller, l’alumnat tindrà l’oportunitat de millorar la seua qualificació així com la seua inserció laboral participant en la realització d’obres i serveis d’utilitat pública a Alaquàs.

El programa, que es posarà en marxa a Alaquàs aquest mes de desembre, tindrà dues línies de formació. Les persones que participen en “Activitats auxiliars en vivers, jardins i centre de jardineria” aconseguiran un certificat de professionalitat nivell 1 i treballaran en el manteniment i la reparació d’elements vegetals i no vegetals en els diferents jardins d’Alaquàs. Les persones interessades en el grup “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals públics” aprendran i treballaran en el manteniment i la neteja dels edificis d’Alaquàs i se’ls mostrarà les tècniques i tractaments de neteja més actuals i eficients.

El programa té una durada en una primera fase de 4 mesos i combina formació i ocupació, de manera que les persones participants es formen de la millor manera posant en pràctica tots els conceptes apresos. Hi ha cabuda per a un total de 20 alumnes i 4 professors.

Alaquàs més verd

Per a poder acollir-se a aquest programa, l’Ajuntament d’Alaquàs ha rebut una subvenció pel seu projecte “Alaquàs més verd”. Es tracta d’un projecte presentat per tal de fomentar la ocupació i treball dels veïns i veïnes d’Alaquàs i millorar aspectes tan importants per a Alaquàs com el medi ambient i el respecte als parcs públics.

El programa mixt d’Ocupació-Formació Escoles d’Ocupació Et Formem del SERVEF està destinat a persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables i té com a objectiu millorar la qualificació i facilitar la inserció laboral dels seus participants per mitjà de la realització d’obres o serveis d’utilitat pública o interès social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

bombers
CCCC
bombers