25n
Orgull
Orgull

Alaquàs fa entrega dels premis de poesia Mare de Déu de l'Olivar

La celebració del certamen va coincidir amb la celebració del Centenari, per la qual cosa el certamen va incloure una nova categoria especial

Alaquàs fa entrega dels premis de poesia Mare de Déu de l'Olivar
05/09/2018 -

El passat 2 de setembre va tenir lloc el lliurament de premis de la XXVIII Edició del Certamen de Poesia Mare de Déu de l’Olivar en el Claustre del Castell d’Alaquàs. El concurs va ser convocat, com tots els anys, per l’associació cultural Mare de Déu de l’Olivar, i pretén ser un homenatge a la patrona de la localitat alhora que fomenta la literatura i la cultura.

El premi de la categoria de poemes a la patrona d’Alaquàs d’aquesta edició va recaure sobre l’investigador i exalcalde, Adrià Herández, qui, després de rebre el guardó, va anar l’encarregat de recitar la seua obra guanyadora, “Morena del Olivar“, ple d’emoció davant els allí presents. Els accèssits van ser lliurats als dos finalistes Mari Carmen Dolz Mingarro i Francisco Rodríguez Sánchez.

Quant a la categoria de poemes dedicats a Alaquàs i l’Horta Sud, el premi va ser lliurat a Natxo García Fernández pel seu poema “I Demà“. El segon premi va recaure en Mariano Jurado Arcos, autor de “La Rosa de Paper”. Finalment, en la categoria especial que s’ha inaugurat enguany, dedicada al castell d’Alaquàs, el premi va ser a parar a les mans de l’autor local Fernando Garrido Redondo pel seu “El castillo es un ser vivo“.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 3 =