25n
25N
25N

Alaquàs connecta el nucli urbà i els polígons amb un carril bici

Alaquàs connecta el nucli urbà i els polígons amb un carril bici
14/01/2020 -

Els polígons industrials d’Alaquàs, Mollons i Bovalar, continuen submergits en un important procés de modernització i transformació. Recentment, l’Ajuntament d’Alaquàs duia a terme un ambiciós pla d’actuació que ha comptat amb una dotació econòmica d’un milió d’euros, procedent de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

El pla d’actuació ha permés, entre altres iniciatives, dotar als polígons del municipi d’un nou tram de 1363 m de carril bici, amb dos metres d’amplària, protecció lateral mitjançant separadors de formigó, pintura superficial i marques viàries horitzontals i verticals. En el tram al costat de la carretera CV-410 s’ha ampliat la plataforma amb una subbase compactada i base d’aglomerat asfàltic, amb la creació d’una nova cuneta formigonada de desguàs. De manera paral·lela s’ha treballat en la preinstal·lació d’il·luminació en el tram al costat de la CV-410.

D’altra banda, s’han executat sobre la base del projecte aproximadament 3.000 metres de canalització soterrada de fibra òptica al polígon del Bovalar i de 4050 m al polígon dels Mollons. A més el pla ha inclòs els treballs de repintat de la pràctica totalitat dels senyals viàries horitzontals i la substitució de la senyalització vertical.

A aquestes tasques se sumen les efectuades durant l’exercici 2018 que han suposat la millora dels accessos als polígons industrials a més de la millora de la mobilitat dels vianants, la renovació de l’enllumenat públic amb la substitució de les lluminàries per altres de major eficiència energètica, instal·lació de fibra òptica per afavorir l’accés a Internet a alta velocitat i la instal·lació d’un circuit tancat de televisió i vigilància connectat a la policia local que ha permés controlar a temps reial l’activitat que es du a terme a la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − un =