caixa popular

Alaquàs celebra el Dia Internacional de la Infància

El Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs i l’Ajuntament organitzen diverses activitats per conscienciar la ciutadania i posar en valor els drets dels menors.

Alaquàs celebra el Dia Internacional de la Infància
20/11/2017 -

Alaquàs s’ha sumat al Dia Internacional de la Infància que se celebra hui 20 de novembre a nivell mundial amb tota una sèrie d’activitats organitzades per tal de posar en valor els drets dels xiquets i xiquetes d’acord amb la Declaració Universal de la Infància i el Menor (UNICEF). Es tracta d’una iniciativa del Consell de Xiquets i Xiquetes que ha estat recolzada per l’Ajuntament d’Alaquàs.

Les activitats es van iniciar ahir diumenge 19 de novembre a partir de les 20 hores. El Consell de Xiquetes i Xiquetes va eixir al carrer i va realitzar pintades amb el lema “Dia Internacional de la Infància” en la porta dels centres escolars i dels edificis municipals La idea és que els veïns i veïnes recorden aquesta data en un dia assenyalat com hui. L’acció es recolza amb la distribució per tota la població de targetes en el qual es poden conèixer els drets fonamentals de la infància. Per al repartiment s’ha comptat amb la col·laboració dels diversos comerços associats a CAdA així com dels venedors i venedores del Mercat Municipal que al llarg de la setmana el distribuïran. Es repartirà també en totes les aules dels centres escolars.

A més, durant aquesta setmana, es treballaran als diferents recursos de temps lliure com les Ludoteques, el Centre Obert i l’Espai Educatiu, els drets de la Declaració Universal a través de jocs i activitats.

Aquesta campanya vol posar l’accent en el concepte de ciutadania, considerant ciutadans de ple dret a tots els veïns i veïnes d’Alaquàs, independentment de la seua edat. La campanya té una imatge central desenvolupada en 10 colores diferents que es pot seguir també a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + vint =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC