25n
25N
25N

Alaquàs dóna suport a la candidatura d'Aldaia com a "Ciutat Creativa de l'Artesania del Ventall" de la UNESCO

Alaquàs dóna suport a la candidatura d'Aldaia com a "Ciutat Creativa de l'Artesania del Ventall" de la UNESCO
30/04/2021 -

La candidatura d’Aldaia com a “Ciutat Creativa de l’Artesania del Ventall” continua rebent adhesions. En aquesta ocasió ha sigut la localitat veïna d’Alaquàs la que ha donat el seu suport a aquesta iniciativa que busca visibilitzar a tot el món una tradició artesana com la fabricació dels ventalls a Aldaia. El ple municipal ordinari celebrat ahir en la localitat alaquasera va abordar aquesta proposta, que va ser aprovada per unanimitat pels grups polítics del consistori. Una vegada finalitzada la sessió, l’alcalde, Toni Saura, va comunicar al primer edil d’Aldaia, Guillermo Luján, el resultat de la votació i el seu desig de rubricar de manera oficial aquesta adhesió en una visita a Aldaia. “Ahir parlàrem Guillermo i jo que després que el plenari donara llum verda al suport del nostre municipi a la candidatura d’Aldaia com a Ciutat Creativa de l’Artesania del Ventall de la UNESCO, i considerem que seria molt bonic acostar-se a Aldaia i traslladar personalment aqueix suport del plenari a l’alcalde”, explica Saura.

Així doncs, el màxim mandatari d’Alaquàs, Toni Saura, acompanyat pel regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme d’aquesta localitat, Fran Evangelista, ha signat la carta d’adhesió a aquesta iniciativa en una trobada que s’ha produït en un to molt cordial en el *Museu del Margalló d’Aldaia (MUPA).

Per part seua, l’alcalde d’Aldaia ha volgut “agrair de tot cor el suport d’Alaquàs a aquesta iniciativa del nostre poble”, i ha afirmat que “Alaquàs és un poble germà i rebre aquesta calor i suport del seu plenari, en primera instància, i ara per part del seu alcalde, Toni Saura, és un motiu d’agraïment i ens dóna una dosi extra d’energia per a continuar impulsant aquest repte integrador a través del qual volem visibilitzar que el bressol del palmito és ací, a Aldaia, i que millor que a través del reconeixement d’un organisme internacional d’increïble prestigi com és la UNESCO”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =