caixa popular

Alaquàs aposta per la formació com a clau per a la inserció laboral

Els programes de formació ‘Et Formem’ tenen com a objectiu l’obtenció del Certificat de Professionalitat, títol oficial que millora l’ocupabilitat de persones desocupades

Alaquàs aposta per la formació com a clau per a la inserció laboral
10/05/2018 -

El Centre Municipal de Formació Francesc Ferrer Martí continua amb la seua tasca de formar per a l´ocupació als alumnes i les alumnes que participen als seus cursos. De fet, el passat 27 d’abril es va clausurar la primera fase del programa ‘Et Formem’, un contracte que combina la formació i el treball mitjançant obres o serveis comunitaris al municipi.

En total són 20 els alumnes i les alumnes participants en aquesta primera fase del programa. 10 especialitzats en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, i altres 10 amb coneixement en neteja de superfícies i mobiliari d’edificis i locals.

La segona fase del programa de formació va fer que la setmana passada els 10 alumnes de jardineria que estaven formant-se i 10 nous alumnes, firmaren al saló de plens de l´Ajuntament, davant l´Alcaldessa d´Alaquàs els nous contractes per l’inici de la segona fase de formació. Es tracta, doncs d´una nova etapa amb la qual podràn perfeccionar les seues capacitats en l’instal•lació i el manteniment de jardins i zones verds i millorar els coneixements en materia d´atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.

Aquest programa segueix la línia de les polítiques municipals en materia de formació per a la inserción laboral.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018