25n
Orgull
Orgull

Alaquàs ajorna la Cordà del Crist a 2022

Alaquàs ajorna la Cordà del Crist a 2022
20/08/2021 -

Reunits en el dia d’ahir, l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, i la regidora de Festes, Sandra Conde, amb la junta directiva d’Amics i Amigues de la Cordà, l’Ajuntament els va comunicar la proposta d’ajornar la Cordà infantil i la Cordà del Crist de la Bona Mort, festa d’interés turístic provincial, l’any 2022, després del manteniment de les restriccions amb l’actualització de la normativa sanitària. Aquesta proposta va ser acceptada per la junta directiva.

Aquest ajornament se suma als ja adoptats amb anterioritat pels col·lectius festers: Moros i Cristians Perolers, Clavariesses dels Dolors, Basquinyes dels Dolors, Clavaris de Sant Miquel 2021, els Basquinyos de Sant Miquel, Clavaris del Crist 25 aniversari, Junta Central de Penyes, Amics i Amigues del Cant de la Carxofa, Festeres d’Alaquàs, Centre Cultural Extremeny, Centre Cultural Andalús i Confraria de la Santa Creu.

L’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura vol agrair novament la responsabilitat de tots els col·lectius festers d’Alaquàs així com el seu suport en l’adopció d’aquestes decisions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =