Alaquàs acomiada l'Escola d'Estiu que ha comptat amb més de 600 inscrits

Alaquàs acomiada l'Escola d'Estiu que ha comptat amb més de 600 inscrits
31/07/2019 -

Hui 31 de juliol el programa “Apunta’t a l’estiu” diu adéu. Tota l’activitat va començar el passat 25 de juny prenent com a punt de trobada el C.P. Sanchis Almiñano, C.P. Ciutat de Cremona i l’IES Clara Campoamor. El programa d’enguany ha comptat amb 620 inscrits.

Els i les participants han trobat en aquesta proposta, que arriba any ere any de la mà de l’Ajuntament d’Alaquàs, una alternativa per gaudir de l’estiu de forma diferent, amb activitats adaptades a totes les edats i supervisades per professionals del temps lliure i l’educació: excursions, tallers de manualitats, cuina, estimulació sensorial, psicomotricitat, sessions a l’aula multimèdia, balls, tallers de dramatització, activitats esportives, realització de tasques escolars, visita a la Biblioteca Municipal per gaudir de les sessions de conta contes, jocs d’aigua i activitats per a la sensibilització mediambiental als Horts Urbans d’Alaquàs.

Es completava el programa amb l’activitat d’aprenentatge i servei a la comunitat, protagonitzada pels grups de majors participants a l’Escola d’Estiu. Enguany, el grup del Col·legi Sanchís Almiñano i Ciutat de Cremona ha treballat en la recollida d’aliments que, mitjançant Càrites, han arribat a les persones més desfavorides.

Per la seua banda, el grup de majors de l’escola d’estiu de l’Institut Clara Campoamor va centrar tot el treball en la sensibilització i recollida d’aliments per a les colònies felines d’Alaquàs.

El festival de fi de curs, celebrat el passat dijous 25 de juliol, va comptar amb la presència dels educadors i educadores, a més de les famílies dels participants que no van voler perdre detall de les exhibicions. Una cita tradicional que marca el fi de curs de l’Escola d’Estiu 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =

sagunt a escena 2019
turismo salou