Alaquàs acomiada l'Escola d'Estiu que ha comptat amb més de 600 inscrits

Alaquàs acomiada l'Escola d'Estiu que ha comptat amb més de 600 inscrits
31/07/2019 -

Hui 31 de juliol el programa “Apunta’t a l’estiu” diu adéu. Tota l’activitat va començar el passat 25 de juny prenent com a punt de trobada el C.P. Sanchis Almiñano, C.P. Ciutat de Cremona i l’IES Clara Campoamor. El programa d’enguany ha comptat amb 620 inscrits.

Els i les participants han trobat en aquesta proposta, que arriba any ere any de la mà de l’Ajuntament d’Alaquàs, una alternativa per gaudir de l’estiu de forma diferent, amb activitats adaptades a totes les edats i supervisades per professionals del temps lliure i l’educació: excursions, tallers de manualitats, cuina, estimulació sensorial, psicomotricitat, sessions a l’aula multimèdia, balls, tallers de dramatització, activitats esportives, realització de tasques escolars, visita a la Biblioteca Municipal per gaudir de les sessions de conta contes, jocs d’aigua i activitats per a la sensibilització mediambiental als Horts Urbans d’Alaquàs.

Es completava el programa amb l’activitat d’aprenentatge i servei a la comunitat, protagonitzada pels grups de majors participants a l’Escola d’Estiu. Enguany, el grup del Col·legi Sanchís Almiñano i Ciutat de Cremona ha treballat en la recollida d’aliments que, mitjançant Càrites, han arribat a les persones més desfavorides.

Per la seua banda, el grup de majors de l’escola d’estiu de l’Institut Clara Campoamor va centrar tot el treball en la sensibilització i recollida d’aliments per a les colònies felines d’Alaquàs.

El festival de fi de curs, celebrat el passat dijous 25 de juliol, va comptar amb la presència dels educadors i educadores, a més de les famílies dels participants que no van voler perdre detall de les exhibicions. Una cita tradicional que marca el fi de curs de l’Escola d’Estiu 2019.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat