25n
25N
25N

Alani, última empresa que anuncia la seua implantació a Llíria

Alani, última empresa que anuncia la seua implantació a Llíria
02/07/2020 -

L’alcalde Manolo Civera s’ha reunit amb el director general de l’empresa Alani, Enrique Pereira, que ha anunciat la seua pròxima implantació al Polígon de Carrasses a Llíria. La mercantil està ultimant l’adquisició de 12.000 m² de sòl en aquest sector industrial, en la primera fase del seu projecte d’expansió, amb el qual unificarà els seus magatzems de València en un nou centre que construirà amb criteris de sostenibilitat i es dissenyarà per a obtenir certificació ecològica.

El primer edil ha agraït que Alani “haja triat el nostre municipi en el seu procés de posicionament, la qual cosa demostra que Carrasses, amb al voltant del 40% de la superfície ocupada, continua generant confiança en moltes empreses i constitueix en aquests moments el gran motor de creixement econòmic i de creació de llocs de treball a Llíria”.

De fet, “firmes com Power Electronics, Conforama, AOM o Pintures Montó ja tenen les seues instal·lacions en marxa en la zona”, ha recordat.

De la mateixa manera, ha anunciat que l’Ajuntament edetà “està preparant el concurs per a traure a subhasta pública la parcel·la municipal amb la qual compta en el sector i que segur despertarà molt d’interés en altres empreses que volen vindre ací”.

Fabricant internacional

Alani, que exporta a 35 països, és un reconegut fabricador de productes de cel·lulosa per al sector professional, amb un accentuat enfocament en productes ecològics, sense canó, ni desaprofitaments, i amb alt metratge per a oferir gran autonomia de proveïment, i reducció de costos en logística i emmagatzematge. A més, amb la seua campanya On the Green, pretén reduir la seua petjada de carboni a zero per al 2030, i col·laborar amb els seus clients per a assistir-los a disminuir les d’ells.

El seu director general, Enrique Pereira, ha valorat “el potencial d’aquest projecte a Llíria, ja que aquesta nova instal·lació respon a la il·lusió d’augmentar la capacitat de producció, amb un sistema d’emmagatzematge autònom, per a una cadena de subministraments de màxima eficiència que escurçarà els temps de les nostres operacions”.

Alani, que actualment està instal·lada a la Pobla de Vallbona, valora la proximitat a Llíria, per a aquest nou emplaçament, que li permetrà retenir al seu equip humà, i sumar més talents de la zona al seu projecte d’expansió.

A més, la posició estratègica de Carrasses, amb excel·lents connexions amb les principals vies de comunicació, és un altre dels grans atractius del polígon industrial per a les empreses, com ha valorat la mateixa Alani per al repartiment de les seues entregues.

En aquest sentit, Víctor Jiménez director d’Industrial & Logística d’OC, assessor de l’operació, assegura que “aquest projecte posa en context la consolidació d’aquest tipus d’adquisicions a Carrasses que s’ha convertit aquests últims anys en un centre neuràlgic clau de l’activitat industrial i logística on amb el nostre acompanyament i serveis adequats s’han establit companyies de diferents sectors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 2 =

lleida 2020
activem alfafar