caixa popular

Al voltant de 16.000 alumnes i alumnes inicien el curs escolar a Torrent

Els col·legis han rebut als estudiants amb millores i reformes realitzades durant els mesos estivals

Al voltant de 16.000 alumnes i alumnes inicien el curs escolar a Torrent
12/09/2017 -

Les portes dels col·legis de Torrent s’han obert per a rebre a l’alumnat que ha iniciat les classes del curs 2017-2018. Aproximadament al voltant de 16.000 alumnes i alumnes, pertanyents a centres públics i concertats, s’ha incorporat avui a les aules d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius de Formació Professional i Educació Especial.

Els centres d’Educació Infantil han rebut al voltant de 3.000 xiquets i xiquetes, entre els quals un miler començaven per primera vegada la seua etapa escolar. Quant a l’alumnat d’Educació Primària, han sigut al voltant de 6.500 estudiants els que han iniciat avui les classes. Per la seua banda, la I.S.O ha acollit prop de 4.000 alumnes i alumnes en el seu primer dia. En Batxillerat i Cicles Formatius la xifra oscil·la aproximadament en 1.300 estudiants en cadascun. I finalment, més de 300 alumnes i alumnes de les aules d’Educació Especial estan inscrits en el curs 2017-2018.

Patricia Sáez, regidora d’Educació, ha visitat el centre Sant Pasqual, per a donar la benvinguda als alumnes i alumnes i comprovar de primera mà l’inici de les classes dels escolars que han arribat als seus col·legis amb gran il·lusió i alegria. “El primer dia és important per als xiquets i xiquetes de Torrent; un dia de nervis en el qual els i les estudiants comencen un nou curs. Per a rebre’ls com es mereixen, s’han realitzat, durant els mesos estivals, diferents tasques de reforma en els centres públics per a posar-los a punt i iniciar el curs amb les millors condicions”, ha assenyalat la regidora.

Entre les millores es troba la substitució del fibrociment en els sostres de diversos centres, com el del CEIP Sant Pasqual, Sant Joan Baptista i Antonio Machado. A més, s’han millorat les calderes, canvis de finestres per a millorar el consum energètic, neteja de cobertes, reparacions en els patis i pintura en les instal·lacions.

I com a mesura per a reduir les despeses de la volta al col·legi de l’alumnat, l’ajuntament de Torrent, a través de la delegació d’Educació, ha elaborat una sèrie de beques i ajudes destinades a l’adquisició preferent de material didàctic i llibres de text per a l’alumnat de centres sostinguts amb fons públics. Un total de 80.500 euros que estaran repartits entre: educació infantil de segon cicle, educació primària, educació secundària obligatòria, educació d’adults i música i dansa. La finalització del termini per a presentar la documentació és el 20 d’octubre.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris