caixa popular

Al setembre tornen les tertúlies literàries de la Biblioteca Pública de Massamagrell

Al setembre tornen les tertúlies literàries de la Biblioteca Pública de Massamagrell
24/08/2017 -

“La Biblioteca Pública de Massamagrell organitza tertúlies literàries tots els mesos. Aquest acte es reprodueix tots els últims dilluns de mes des de finals del 2015. És un motiu per a reunir-se en el Centre Cultural de Massamagrell i compartir el gust per llegir, comentar obres i analitzar els diferents aspectes com són els personatges, el llenguatge pictòric i les interpretacions dels autors”, comenta el regidor de biblioteca Damián Crespo.

“Al setembre es reprendrà l’activitat amb la lectura i debat sobre els següents llibres, fins a final d’any: El dia 18 de setembre: “La caiguda de Madrid”, de Rafael Chirbes; el dia 23 d’octubre “La passejadora de gossos”, de Francesc Bodí; i el dia 27 de novembre, “Homes nus”, d’Alicia Giménez Bartlett. El motiu d’avançar la primera tertúlia literària al dia 18 de setembre, i no realitzar-se l’últim dilluns de mes com és habitual, es deu a la coincidència d’aquest dia amb les Festes Patronals del municipi”, comenta Crespo.

“A més, de l’aposta per la lectura amb aquestes tertúlies, s’està acabat la nova sala de biblioteca infantil amb la qual potenciarem més la lectura en el nostre municipi, a més d’iniciar els tràmits per a sol·licitar que Massamagrell s’aculla al programa “Ciutat Lectora” promogut per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València”, ha comentat l’alcalde en funcions, Paco Gómez.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris