caixa popular

Al món, NO sempre és NO

Així és el lema de la nova campanya contra les agressions sexuals

Al món, NO sempre és NO
15/09/2017 -

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Massamagrell ha llançat la campanya de sensibilització “Al món, NO sempre és NO” contra les agressions sexuals, dirigida als i les adolescents amb la finalitat de prevenir la violència masclista. La campanya, coincideix amb l’inici de les Festes Majors del municipi, de la mateixa manera que es va realitzar l’any passat, primer any en el qual es va posar en marxa la iniciativa.

Acabar amb la violència de gènere, a més de la promoció de la igualtat, sempre ha sigut una prioritat per a nosaltres, per açò estem desenvolupant algunes accions com aquesta campanya, que enguany mostra uns missatges clars i directes que apel·len directament al públic objectiu. La finalitat de llançar la campanya en aquest moment és conscienciar als joves perquè tinguem unes festes lliures d’agressions sexuals” ha comentat la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda.

“Perquè la igualtat siga una realitat no n’hi ha prou amb l’acció dels governs, és substancial que els veïns i les veïnes també ens mentalitzem i fem valdre els nostres drets”, ha assenyalat l’alcalde, Pep Galarza.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris