Al Llevant quasi se li ennuega el cuer (2-1)

El conjunt granota remata in extremis un encontre viciat

w_900x700_01175404levante-mirandes33

El Llevant es veia les cares a casa davant el cuer. El Ciutat de València tenia fam i el conjunt granota va eixir a berenar-se al CD Mirandés. No obstant això, els 90 minuts es van fer llargs. Si el Llevant va fer el que va voler del seu rival en els primers 30 minuts del partit, a poc a poc va perdre el ritme. El gol de Chema en el minut 10, va posar la tranquil·litat en el camp, però no estava tot decidit. Amb el encontre encarrilat, el conjunt granota es va anar refredant, sobretot arran de l'esglai i la lesió de Pedro López i, amb açò, es va arribar al descans. Amb la represa, el Mirandés es va començar a trobar còmode en el Ciutat de València i quan Roberto va parar el penal a Roger el cuer es va vindre a dalt. Va creure en les seues possibilitats i de les botes de Sangalli va arribar l'1-1. El Mirandés va jugar però va passar més temps parant el partit que generant joc i ja en el descompte un clar penal en l'àrea de Roberto donava l'oportunitat al Llevant de rematar la faena. Roger i Roberto, Roberto i Roger mateixos protagonistes, diferent resultat doncs pujava el 2-1 al marcador per a acabar el conte de la 32 jornada.

w_900x700_01161517levante-mirandes10Els de Muñiz van marcar el ritme des de l'inici del partit, van posar el motor en la cinquena marxa i van assetjar la porteria de Roberto. El primer avís va arribar de les botes de Roger en el minut 7 de partit quan rematava d'amb l'esquerra una passada de Toño. I va anar pràcticament en la següent jugada, minut 10, quan després d'un córner, Chema rematava des de l'esquerra de la porteria una pilota que arribava de Jason per a posar l'1-0 en el marcador. Un gol que no es feia de pregar i premiava la intensitat i les ganes del conjunt granota. El domini local va seguir durant la primera mitja hora de partit, el Mirandés, malgrat la seua urgència de punts i a estrenar entrenador en la banqueta estava a veure-les venir. El conjunt de Pablo Alfaro va començar a despertar al cap de 20 minuts de partit, va crear alguna ocasió de perill però la defensa granota frenava totes les intensions. Raúl no va tenir treball en tota la primera part.

w_900x700_01163957levante-mirandes14Passada la mitja part de partit Pedro López i Fernando Usero protagonitzaven l'esglai del encontre. Després d'un xoc prop de l'àrea llevantinista, tots dos queien al sòl, el capità del Llevant sense coneixement patint un traumatisme cranioencefàlic, després d'uns instants va recuperar la consciència i va abandonar el terreny de joc pel seu propi peu però va ser traslladat a la Clínica Quiron per a observació. Amb la represa i amb tots pendents de Pedro López encara, el Mirandés va disposar de l'ocasió més clara per a empatar la trobada quan Iker Guarrotxena va llançar una pilota que va salvar sota pals Chema. A partir d'eixe moment, el ritme de partit s'havia trencat, s'havia parat i el temps va passar fins al descans sense que tots dos equips aportaren massa en el camp.

Amb la represa, el Llevant tornava al control i domini del partit, a tenir eixe ritme perdut després dels primers 30 minuts de partit.el conjunt granota tornava a assetjar la porteria de Roberto que, transcorreguts poc escassos minuts de la segona part, es convertiria en el protagonista del seu equip en parar-li un penal a Roger. Era el minut 54 quan Morales corria i era frenat per Carlos Moreno dins de l'àrea. El Pistoler era l'encarregat de tirar-ho però el porter del Mirandés va llegir l'adreça de la pilota i va buidar. Després de la fallada, el Llevant es va descol·locar un poc, el camp es quede fred doncs podia haver tingut el gol de la tranquil·litat. Tocava cercar-ho, no obstant això, va anar el conjunt de Pablo Alfaro qui després d'una sèrie de jugades en l'àrea local, en una amb la qual ningú haguera dit que pujava l'empat en el marcador una rematada de Sangalli amb l'esquerra des del centre de l'àrea acabava dins de la porteria de Raúl.

w_900x700_01163957levante-mirandes16Amb l'empat, el Mirandés es venia a dalt, el Llevant es va quedar gelat i la superioritat del capdavanter s'esvaïa davant un cuer vingut a dalt. El ritme lent que es va instaurar en este segon temps va perjudicar el conjunt granota que semblava haver perdut les idees. A més, al Mirandés li venia bé perdre temps amb el que el seu joc es va convertir en açò. Poques ocasions, en el 75 una d'Iker Guarrotxena llançava a més de 30 una pilota a la porteria de Raúl. En el 77 Casadesús fallava una rematada de cap des del centre de l'àrea que ix fregant el travesser. Però tal vegada l'ocasió més clara la va tenir Roger quan es va plantar quasi sol davant de Roberto encara que el centre no li venia del tot ben i la jugada partia amb un home del Mirandés en el sòl, lloc on van estar contínuament els visitants amb la finalitat de parar el partit, refredar-ho i evitar que el Llevant poguera agafar de nou el ritme i la inèrcia guanyadora. Quan el Mirandés quasi es veia ja en el vestuari amb l'empat, en el minut 90, l'arbitre xiulava penal a favor del Llevant, una pena màxima quasi de llibre quan Gorka Kijera comentía falta dins de l'àrea. Mateixos protagonistes però esta vegada el conte canviava. Roger espentava la pilota dins de la porteria de Roberto que esta vegada no va aconseguir endevinar les intencions del Pistoler. El futbol semblava just en esta ocasió, el conjunt granota (alguns diran que és la sort del líder) no va fallar malgrat que no fer el millor dels seus partits però sí que va ser superior al cuer pel qual al final li'l va acabar berenant.