25n
25N
25N

Dos xiquets amb febre provoquen l'aïllament d'una classe en el col·legi 'El Parque' a Paterna

De moment, el CEIP està esperant als resultats de la PCR per a veure si tornen els alumnes a les classes

Dos xiquets amb febre provoquen l'aïllament d'una classe en el col·legi 'El Parque' a Paterna
15/09/2020 -

El col·legi situat a La Canyada va alertar a Sanitat que uns pares havien comunicat al centre que quatre xiquets havien tingut febre durant el cap de setmana. És llavors quan s’ha decidit que les classes d’una aula de tercer se suspenguen fins a la confirmació de la PCR, que ja ha resultat negativa en dos dels quatre xiquets en sospita.

El CEIP El Parque no és l’únic amb aules aïllades de Paterna, ja que la setmana passada en el CEIP Clara Campoamor de Paterna també es va manar a casa a dues aules del centre amb 24 alumnes per dos possibles casos de coronavirus, segons assegura EFE. Fonts de l’ajuntament han comunicat que els qui han requerit realitzar-se proves PCE, encara que tots els alumnes d’aquesta classe bambolla han donat negatiu, set alumnes, a més del positiu, hauran de guardar quarantena a casa per prevenció.

Els altres 12 alumnes podran reincorporar-se a l’aula, ja que les entrades al col·legi s’estan realitzant de manera escalonada, per la qual cosa es considera que no han tingut contacte directe amb la persona contagiada.

Des de l’ajuntament, han destacat que totes les famílies estan ja informades i que el protocol establit pel col·legi ha funcionat bé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 2 =