25n
25N
25N

Air Nostrum avança al 24 de juny el retorn de l'operació a València

Els vols compten amb una bateria de mesures de control sanitari contra el coronavirus

Air Nostrum avança al 24 de juny el retorn de l'operació a València
22/06/2020 -

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Ibèria per a vols regionals, avança al 24 de juny l’inici d’operacions en l’aeroport de Manises. La companyia ha programat una sèrie de vols des de València a Balears per a atendre la demanda de viatges amb motiu de la festivitat de Sant Joan.

D’aquesta manera, el dimecres 24, diumenge 28, dilluns 29 i dimarts 30 de juny hi haurà un vol de Air Nostrum en cadascuna de les rutes València-Eivissa, València-Menorca i València-Mallorca.
Els vols ja estan carregats a la venda i estan registrant una bona demanda; fins i tot s’ha completat l’aforament del vol a Menorca del dimecres.

A la setmana següent, el dimecres 1 de juliol, Air Nostrum represa la programació regular a València que, per primera vegada en la seua història, va haver d’interrompre fa 91 dies a conseqüència de les limitacions a la mobilitat derivades de la regulació imposada per la declaració de l’estat d’alarma. Balears, Bilbao i Canàries són les rutes amb les quals es torna a la programació regular des de València.

Les connexions amb Balears es normalitzen ja l’1 de juliol. L’enllaç València-Eivissa passa a tindre un vol diari, com en la ruta València-Mallorca, mentre que entre València i Menorca es començarà operant amb quatre freqüències setmanals (dilluns, dimecres, divendres i diumenges) i s’augmentarà a un vol diari a partir del 17 de juliol.

L’enllaç de Air Nostrum de València a Bilbao es recupera amb cinc freqüències setmanals, dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenges. Tots els vols són vespertins i estan programats amb reactors CRJ 1000 de Bombardier.

Les connexions de Air Nostrum amb aeroports canaris seran amb Gran Canària, els dimarts, dijous i dissabtes; i amb Tenerife els dilluns, dimecres, divendres i diumenges, als quals s’afegirà una freqüència més, els dimarts, des del 17 de juliol.

En aquesta segona meitat del mes s’afegiran altres dos destins canaris, Lanzarote i Fuerteventura. La ruta València-Lanzarote s’operarà amb dues freqüències setmanals (dilluns i dimecres), mentre que l’enllaç València-Fuerteventura disposarà d’un vol setmanal, els dimecres.

A Alacant, Air Nostrum també reprén programació l’1 de juliol. Aqueix dia es començarà a operar el vol Alacant-Eivissa amb tres freqüències setmanals (divendres, dissabtes i diumenges), als quals s’afegiran dues freqüències més (dilluns i dijous) a partir del 17 de juliol.

La Costa Blanca també tindrà connexió de Air Nostrum amb l’arxipèlag canari. En concret, s’operaran les rutes que uneixen Alacant amb Tenerife (dimarts, divendres i diumenges) i Alacant amb Gran Canària (dimarts, dijous, divendres, dissabtes i diumenges).

Vols segurs

Convé recordar que, en aquesta nova etapa, la companyia ha posat en marxa una sèrie de mesures per a garantir la seguretat de passatgers i treballadors. Air Nostrum compleix amb les recomanacions elaborades per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) i el Centre Europeu per a la Prevenció i Control de Malalties (ECDC).

En els seus vols és obligatori l’ús de màscares i s’ha reforçat la neteja a l’interior dels avions mitjançant tractaments especials contra la COVID-19. A més, l’aire s’està renovant constantment en la cabina de passatgers; arriba de l’exterior i en entrar en l’avió es processa a altíssima temperatura abans de ser subministrat a l’interior ja condicionat. Addicionalment, i per a minimitzar el risc de contacte, s’han suprimit els serveis de menjar i venda a bord i s’han retirat les revistes, mantes, coixins i quaderns de dibuix per a xiquets, encara que es manté la plataforma d’entreteniment en línia, amb continguts ampliats, que poden utilitzar els passatgers a través dels seus propis dispositius mòbils.

La companyia recomana emetre la targeta d’embarcament abans d’arribar a l’aeroport i, sempre que siga possible, descarregar-la en el mòbil per a evitar contactes. Es pot aconseguir accedint a www.iberia.com

Canvi de data sense penalització

A més, amb la finalitat de generar confiança en els clients que ara estan començant a preparar les seues vacances d’estiu, totes les compres que es facen entre hui i el 30 de juny, per a volar fins al 31 de desembre d’enguany, podran admetre un canvi de data, encara que el tipus de tarifa no ho permeta, sense pagar penalització pel canvi, i només hauran d’abonar la diferència de tarifa si n’hi haguera.

A més, s’amplia la flexibilitat als bitllets comprats fins hui de tal forma que aquelles persones amb vols fins al 31 d’agost, que ara no puguen o no vulguen viatjar, podran canviar de data o emetre un bo per l’import íntegre del bitllet per a utilitzar-lo fins al 31 de desembre de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + onze =