25n
25N
25N

Air Nostrum represa l'operació de València amb Balears, Bilbao i Canàries

Air Nostrum represa l'operació de València amb Balears, Bilbao i Canàries
28/05/2020 -

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Ibèria per a vols regionals, represa l’operació en l’aeroport de Manises i el fa recuperant l’operació amb Balears, Bilbao i Canàries.

La companyia, que va haver d’interrompre les operacions a conseqüència de les limitacions a la mobilitat derivades de la regulació imposada per la declaració de l’estat d’alarma, torna a programar vols des de València a partir de l’1 de juliol.

En concret, en aquesta primera etapa, Air Nostrum reactiva l’enllaç entre Bilbao i València amb quatre freqüències setmanals (dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenges), que es reduiran a dos (divendres i diumenges) entre el 17 de juliol i el 13 de setembre. A partir del 14 de setembre es recuperen els quatre vols a la setmana.

En les rutes que connecten València amb els arxipèlags, Air Nostrum ha programat vols amb Eivissa, Mallorca i Menorca, a Balears; i amb Gran Canària, Lanzarote i Tenerife, en l’arxipèlag canari.

La connexió València-Eivissa tindrà un vol diari fins al 30 de setembre. L’enllaç València-Mallorca arranca també amb un vol diari, que es reduirà a cinc freqüències setmanals a partir del 14 de setembre. La ruta València-Menorca disposarà de quatre freqüències setmanals, que seran tres des del 14 de setembre. Tots els vols estan programats amb reactors Bombardier CRJ 1000.

Quant a les connexions de València amb Canàries, Air Nostrum operarà tres freqüències setmanals amb Gran Canària (dimarts, dijous i dissabtes); dos amb Lanzarote (dilluns i dimecres) i quatre amb Tenerife (dilluns, dimecres, divendres i diumenges). Els vols estan programats amb reactors Bombardier CRJ 1000, que tarden unes tres hores a cobrir tots dos trajectes.

Tant en la ruta amb Gran Canària com amb la de Tenerife els vols eixiran de Manises a primera hora del matí i tenen prevista la seua volta a la nit, la qual cosa permet el màxim aprofitament tant del dia d’arribada a l’illa com del dia del vol de tornada.

Al marge d’aquestes rutes anunciades hui, Air Nostrum continua treballant en el seu programa de vols per a la temporada d’estiu i anirà comunicant les possibles novetats.

Vols segurs

En aquesta nova etapa, la companyia ha posat en marxa una sèrie de mesures per a garantir la seguretat de passatgers i treballadors. Air Nostrum compleix amb les recomanacions elaborades per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) i el Centre Europeu per a la Prevenció i Control de Malalties (ECDC).

En els seus vols és obligatori l’ús de mascaretes i s’ha reforçat la neteja a l’interior dels avions mitjançant tractaments especials contra la COVID-19. A més, l’aire s’està renovant constantment en la cabina de passatgers; arriba de l’exterior i en entrar en l’avió es processa a altíssima temperatura abans de ser subministrat a l’interior ja condicionat. Addicionalment, i per a minimitzar el risc de contacte, s’han suprimit els serveis de menjar i venda a bord i s’han retirat les revistes, mantes, coixins i quaderns de dibuix per a xiquets, encara que es manté la plataforma d’entreteniment online, amb continguts ampliats, que poden utilitzar els passatgers a través dels seus propis dispositius mòbils.

La companyia recomana emetre la targeta d’embarcament abans d’arribar a l’aeroport i, sempre que siga possible, descarregar-la en el mòbil per a evitar contactes. Es pot aconseguir accedint a www.iberia.com

Canvi de data sense penalització

Amb la finalitat de generar confiança en els clients que ara estan començant a preparar les seues vacances d’estiu, totes les compres que es facen entre hui i el 30 de juny, per a volar fins al 31 de desembre d’enguany, podran admetre un canvi de data, encara que el tipus de tarifa no ho permeta, sense pagar penalització pel canvi, i només hauran d’abonar la diferència de tarifa si n’hi haguera.

A més, s’amplia la flexibilitat als bitllets comprats fins hui de tal forma que aquelles persones amb vols fins al 31 d’agost, que ara no puguen o no vulguen viatjar, podran canviar de data o emetre un bo per l’import íntegre del bitllet per a utilitzar-lo fins al 31 de desembre de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 10 =