25n
25N
25N

Aigües de l'Horta presenta les seues noves oficines a Torrent

L’Antic Mercat acollirà en la seua primera planta les modernes les instal·lacions per a una millor atenció al ciutadà

Aigües de l'Horta presenta les seues noves oficines a Torrent

El pròxim mes de juny es té previst l’obertura de les noves oficines d’Aigües de l’Horta en l’Antic Mercat de Torrent. L’empresa valenciana dota així a este espai públic de vida amb un disseny innovador i modern pensat per a donar una millor atenció als ciutadans. L’última tecnologia així com la sostenibilitat estaran presents en este diàfan espai.

En el desdejuni de premsa de l’Ajuntament de Torrent, el gerent de l’empresa mixta Aigües de l’Horta, Salvador Santamaría, acompanyat per la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, presentaven el projecte de les noves oficines que tenen previst que siguen una realitat el pròxim mes de juny. “Este espai de treball era una necessitat i una prioritat per a l’empresa. Són unes noves oficines amb major amplitud que permeteren major confort i millors condicions treballe i atenció presencial al públic. La primera planta d’este edifici públic és una concessió de manera directa per deu anys”, assenyala el gerent d’Aigües de l’Horta qui afegia que “gràcies al disseny de Burgos Ortí dotarem al municipi d’un nou espai modern i innovador, així com millorar les condicions treball dels 56 empleats i l’atenció presencial. Estarem en un edifici emblemàtic que ens manté en el cor administratiu de Torrent, al costat del metro, amb vista a la Torre… “.

 

I Informe de Desenvolupament Sostenible

A més de l’oficina, el gerent d’Aigües de l’Horta també va presentar el I Informe de Desenvolupament Sostenible de l’entitat local, dissenyat a partir del full de ruta en matèria de Responsabilitat Social Corporativa. A la resta d’este informe, l’alcalde Jesús Ros puntualitzava que “els esforços de la companyia en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa ha sigut el fruit del treball de moltes persones. Han sigut molt els projectes que s’han iniciat sota estes directrius i que persegueixen oferir un millor servei a tots els torrentins sent, a més, referents en matèria de sostenibilitat, innovació i valor humà”.

Salvador Santamaría explicava que “este informe ha sigut avalat i desenvolupat sota les directrius del Global Reporting Iniciative. En ell cercàvem centrar la informació d’este document en aquells aspectes que resulten d’interés per als grups de relació de la companyia. Per a açò, s’ha elaborat un estudi de materialitat en el qual s’han establit com a principals aspectes a tenir en compte: l’eficiència en la xarxa i les campanyes d’ús responsable, reutilització d’aigües regenerades, la gestió d’abocaments industrials, la transparència, la formació i l’acompliment de la plantilla i la qualitat de l’aigua”. A més, tal com assenyala el gerent de l’empresa, “és un exercici de transparència perquè visibilitza els esforços i recursos que l’empresa empra en RSC. Un treball necessari amb a la política de transparència de l’Ajuntament de Torrent, un dels consistoris més transparents d’Espanya”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 9 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus