25n
25N
25N

L'Ajuntament aconsegueix un estalvi de més de 700.000 € amb el refinançament d'un préstec de l'EMT

EP

L'Ajuntament aconsegueix un estalvi de més de 700.000 € amb el refinançament d'un préstec de l'EMT
29/01/2019 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha subscrit un contracte amb l’entitat financera Bankia pel qual es cancel·la i es refinança el préstec sindicat que mantenien. Amb aquesta operació, avalada pel Consistori, s’aconsegueix un estalvi econòmic de 705.598 euros en concepte d’interessos.

Les condicions del nou préstec resulten més avantatjoses que les anteriors, en aconseguir un diferencial 0,484 punts, enfront del 4,25 de l’acord anterior. Això suposa una reducció de 3,7 punts en el càlcul del préstec, la qual cosa incideix directament en la quantitat final a pagar per l’empresa municipal en concepte d’interessos. El préstec és a llarg termini i per import de 6.550.000 euros, avalat pel municipi. El tipus d’interés s’estableix en l’índex Euríbor 3 mesos, al qual s’afig un diferencial de 0,484%. El termini de venciment final se situa el juliol de 2024.

Per part de l’Ajuntament han estat presents en la signatura el delegat d’Hisenda, Ramón Vilar; el delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi; i el delegat de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià. El regidor Vilar ha assegurat que aquesta operació «demostra que fem un treball permanent per tal de millorar les condicions financeres, tant del mateix Ajuntament, com de les empreses públiques, i també de tots els organismes instrumentals». «Aquest considerable estalvi d’interessos –ha conclòs el delegat d’Hisenda- permetrà dotar de major pressupost a l’Empresa Municipal de Transports (EMT), per destinar-ho a millorar la prestació del servei a la ciutadania».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 18 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa