25n
25N
25N

Aguiló: 'La digitalització de les empreses valencianes serà fonamental per al canvi de model econòmic i productiu a la Comunitat'

Aguiló: 'La digitalització de les empreses valencianes serà fonamental per al canvi de model econòmic i productiu a la Comunitat'
21/10/2016 -

El director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, Vicente Aguiló ha assegurat que “la digitalització de les empreses valencianes serà fonamental per al canvi de model econòmic i productiu a la Comunitat”.

Aguiló s’ha dirigit, així, a les empreses assistents al seminari ‘La digitalització en la gestió de RRHH’, per a presentar el Pla de Transformació Digital de la Generalitat, com a exemple de l’esforç de renovació que, des de tots els sectors, s’està impulsant per a desenvolupar la societat digital.

El director general ha recordat que, entre altres avantatges, la digitalització “permet reduir els costos, les càrregues administratives i els desplaçaments, economitzar el temps disponible i agilitar processos”. I ha indicat que aquest és un factor a destacar en el desenvolupament econòmic de la Comunitat, ja que “les empreses digitalitzades són un 10% més productives, exporten el doble i també dobleguen la creació d’ocupació”.

A més, ha posat l’accent que aquest tipus de canvis es realitzen com més prompte millor, “donada la situació actual, en la qual la infrafinanciació a la Comunitat ens té tenallats”. I ha destacat: “La digitalització és un element clau, ja que millora els processos de fabricació i contribueix a desenvolupar nous models de negoci”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − set =

museo prehistoria
museo prehistoria