Àgueda Micó, coportaveu de Compromís: “La campanya del PP contra el professorat valencià ens retrotrau a altres èpoques obscures”

Micó: “Que hagen hagut de recular i que la pàgina del PP per a assenyalar ideològicament el professorat estiga fora de funcionament és una victòria, però el mal ja està fet”

Àgueda Micó, coportaveu de Compromís: “La campanya del PP contra el professorat valencià ens retrotrau a altres èpoques obscures”
13/05/2018 -

La coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, considera que la campanya contra el professorat valencià “ens retrotrau a altre èpoques obscures de la nostra historia”. La campanya del Partit Popular per a denunciar de manera anònima i sense proves el suposat adoctrinament a les aules valencianes “ataca la llibertat de càtedra del cos docent valencià i de l’alumnat de créixer intel·lectualment en llibertat”. Tant és així que els mateixos creadors de la persecució han hagut de recular i a hores d’ara, tal com va avançar en exclusiva València Extra, la pàgina del PP per a assenyalar ideològicament el professorat està fora de funcionament. “Una victòria, però el mal ja està fet”, assenyala Micó.

Des de Compromís, en contraposició a la persecució que està duent a terme el Partit Popular, no podem fer més que agrair la tasca que diàriament fa el professorat a la nostra terra, siga quina siga la seua ideologia i la seua visió del món”, amb estes paraules Micó ha volgut fer costat al l’ampli cos de professionals de l’Educació davant els atacs i persecucions del Partit Popular.

En este sentit, Micó ha volgut recordar que als centres eductius del nostre país s’educa “en llibertat i amb professionalitat”. I també ha volgut afegir que “este tipus d’iniciatives destrellatades són la reacció del Partit Popular davant l’evident millora que el conseller Vicent Marzà està aplicant a l’educació valenciana. No tenen res millor a dir ni a fer”.

La gestió de Compromís al capdavant de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport està donant els seus fruits després que l’alumnat, el professorat i les famílies hagen passat a estar al centre de les polítiques. El condicionament de les aules, la construcció de nous centres, l’estabilització de les plantilles i l’impuls a la formació contínua formen part de les iniciatives més destacades.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

turismo salou