25n
25N
25N

500 veïns de Mislata assisteixen a la XIX Festa Soldaria i recapten 3.000 euros contra el càncer

500 veïns de Mislata assisteixen a la XIX Festa Soldaria i recapten 3.000 euros contra el càncer
29/07/2019 -

La cita estiuenca anual de l’Agrupació Veïnal de Mislata amb la seua Festa Solidària ha aconseguit un any més, i ja van dènou, convertir-se en un èxit de convocatòria, recaptant més de 3.000 euros per a la fi benèfica. Enguany la quantia anava destinada íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El dissabte a la nit, al voltant de 500 veïns i veïnes de Mislata, convocats per l’Agrupació Veïnal, van tornar a ser els i les protagonistes d’aquest sopar solidari que, com en anteriors edicions, es va celebrar en les instal·lacions de la piscina municipal.

Tant l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, com a gran part del govern municipal van voler col·laborar i estar presents en aquesta gala solidària. A la festa també es van sumar nombrosos comerços de Mislata, que van col·laborar donant obsequis per a realitzar un sorteig entre els i les assistents. Així, el sopar va culminar amb repartiment de vals de viatges, maletes i pernils entre els agraciats, i el posterior ball com a fi de festa.

Segons el president de l’Agrupació Veïnal, Jesús Martínez, “s’ha tornat a repetir l’èxit de convocatòria i la gent continua participant amb il·lusió en aquest sopar, que al final suposa ajudar organitzacions que treballen amb molt bons objectius i necessiten el suport de tota la ciutadania”.

La cita s’ha convertit ja en un emblema de la solidaritat entre l’associacionisme veïnal de Mislata i enguany estimen que, ajuntant les aportacions realitzades per l’agrupació gràcies als diferents actes solidaris que organitzen tots els anys, aconseguiran la xifra dels 150.000 € d’aportació per a la lluita contra el càncer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell