25n
25N
25N

Agrosolidaris forma en agricultura ecològica a 15 persones desocupades

Agrosolidaris forma en agricultura ecològica a 15 persones desocupades
16/02/2017 -

El programa Agrosolidaris, que impulsen València Activa i la Fundació per la Justícia de la Comunitat Valenciana, està donant formació en agricultura ecològica a 15 persones desocupades. El programa preveu, a més, donar continuïtat a aquesta formació a través d’una empresa de nova creació en què s’integraran els participants en el projecte.

Així ho ha explicat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, que ha presentat aquesta iniciativa, en què les dues entitats uneixen els seus esforços per a garantir la formació específica en un sector de projecció econòmica i laboral i afavorir la seua inserció laboral posterior en l’àmbit de l’emprenedoria social. Es tracta d’un “programa innovador que busca inserir professionalment persones desocupades amb qualsevol nivell acadèmic, donant prioritat a les que estan en situacions de més vulnerabilitat”.

Agrosolidaris té una duració aproximada d’11 mesos, durant els quals l’alumnat disposa del suport tècnic i docent tant de València Activa com de la Fundació per la Justícia. La formació teòrica i pràctica s’imparteix en espais específics habilitats al barri de Campanar, han sigut visitats per la regidora i presidenta de la Fundació Pacte per l’Ocupació, Sandra Gómez. Es tracta d’una acció que busca no sols desenvolupar els coneixements en agricultura ecològica dels seus participants, sinó també iniciar-los en l’emprenedoria potenciant el desenvolupament de les seues habilitats de manera transversal.

El programa es compon d’una primera fase de més de 500 hores teoricopràctiques, i d’una segona part de producció i comercialització de 280 hores. En aquesta fase es pretén que els alumnes accedisquen als coneixements sobre autoocupació i gestió econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 8 =