25n
25N
25N

Agricultura inicia la formació de personal funcionari de la Generalitat per a respondre a l'emergència climàtica

Agricultura inicia la formació de personal funcionari de la Generalitat per a respondre a l'emergència climàtica
27/05/2021 -

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, a través del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, ha iniciat el primer curs de capacitació a funcionaris i funcionàries de la Generalitat, dins del paper que l’Administració autonòmica ha de prendre front l’emergència climàtica.

Aquesta primera edició s’emmarca dins de la Declaració d’Emergència Climàtica aprovada pel Consell el setembre de 2019 quan es va comprometre a generar una actitud crítica i transformadora de la ciutadania i de les administracions públiques a través de l’educació ambiental.

El curs, que ha quadruplicat la demanda de places, té una modalitat mixta, telemàtica i presencial, i comprén des d’una visió general del que suposa l’emergència climàtica fins als compromisos adquirits en l’àmbit europeu, estatal i autonòmic, a fi de sintetitzar conceptes concrets com el càlcul de petjada de carboni o les bones pràctiques en temes actuals d’impacte en el canvi climàtic.

La secretaria autonòmica de Transició Ecològica i Canvi Climàtic, Paula Tuzón, ha donat la benvinguda a aquesta primera promoció de funcionaris, expressant la importància d’incloure la perspectiva climàtica en la gestió diària desenvolupada en els diferents departaments de la Generalitat.

El coordinador del curs, Serafín Huertas, ha subratllat la necessitat de contextualitzar la crisi climàtica sota l’òptica dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, com a full de ruta per a transformar el món cap a la sostenibilitat i la resiliència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =