25n
25N
25N

Agricultura convoca les ajudes per a persones agricultores i ramaderes

Agricultura convoca les ajudes per a persones agricultores i ramaderes
27/03/2020 -

La Conselleria d’Agricultura convoca les ajudes a la participació per a les persones agricultores i ramaderes que, per primera vegada, vulguen formar part de programes relacionats amb la qualitat diferenciada. La convocatòria està publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les persones agricultores, ramaderes i associacions de persones agricultores podran ser beneficiaris d’aquestes ajudes si és la primera vegada que demanen aquest tipus de suport relacionat amb els programes de qualitat diferenciada.

Els costos fixos, com la inscripció al règim de qualitat de productes, la quota anual de participació i els costos de control seran subvencionats per aquestes ajudes.

La iniciativa secunda i millorar l’accés als mercats i la seua competitivitat mitjançant la diferenciació en qualitat dels productes valencians. A més, també és una manera de promoure el consum d’aquests productes autòctons que destaquen per la seua bona qualitat.

Les persones i associacions beneficiàries d’aquestes ajudes han de presentar les seues sol·licituds per via telemàtica, a través de la seu electrònica de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + quinze =

bombers
CCCC
Valencia activa