caixa popular

Agricultura convoca ajudes per a les organitzacions professionals agràries

Agricultura convoca ajudes per a les organitzacions professionals agràries
15/05/2017 -

La conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha convocat per a l’any 2017 les ajudes per a les organitzaciones professionals agràries, a través de la seua publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).

Aquestes ajudes cobriran les accions realitzades per les organitzacions professionals agràries de la Comunitat Valenciana que s’hagen o es vagen a desenvolupar entre el 15 de novembre de 2016 i el 15 de novembre de 2017. La dotació pressupostària per aquestes ajudes, finançades amb fons propis de la Generalitat, és de 219.000 euros.

A més, la conselleria d’Agricultura convoca ajudes per a entitats que duguen a terme actuacions per promoure la integració de la dona a l’àmbit rural, a través de les quals es destinaran 15.500 euros. D’igual manera, s’estableixen subvencions per la promoció associativa i representativa de joves agricultors per valor de 15.500 euros.

 

Les Organitzacions Professionals Agràries (OPA) cobreixen importants funcions, entre les quals podem destacar la representació dels agricultors i ramaders, l’impuls de la modernització del camp, la difusió del segur agrari i ramader, i les labors d’informació i serveis als seus socis.

Des de la Generalitat es vol ajudar a aquestes organitzacions, a través d’ajudes instrumentades per la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. En aquest sentit, podem trobar unes ajudes bàsiques, i altres que fomenten especificitats com ara l’associació de joves agricultors o la integració de la dona al món rural.

Per accedir a aquestes ajudes s’estableixen uns criteris de prioritat i el termini per presentar les sol·licituds és d’un mes a partir de l’11 de maig.

 

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + tretze =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris