25n
25N
25N

Agricultura aprova ajudes a associacions de defensa mediambiental per a difondre bones pràctiques en l'ús de l'aigua

Agricultura aprova ajudes a associacions de defensa mediambiental per a difondre bones pràctiques en l'ús de l'aigua
13/02/2017 -

La Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural aprova les bases reguladores per a la concessió, per primera vegada, d’ajudes a associacions de defensa mediambiental amb activitat a la Comunitat Valenciana per a difondre bones pràctiques en l’ús de l’aigua. Aquesta atribució en matèria de recursos hídrics es desenvolupa en forma de subvencions pel procediment de concurrència competitiva. La quantia total destinada a les ajudes és de 200.000 euros. Cada projecte presentat i aprovat tindrà assignats fins a 10.000 euros, com a màxim.

Podran ser beneficiaris de les ajudes, associacions amb activitat a la Comunitat Valenciana que incloguen en els seus estatuts finalitats i/o activitats de defensa mediambiental. L’objectiu és que des de la seua capacitat d’influència, aquestes associacions invertisquen els seus esforços socials en programes i projectes que tinguen una repercussió ciutadana en matèria de bon ús, gestió i estalvi de l’aigua. Per a complir aquesta fi es valoraran projectes que difonguen algun o varis dels següents objectius:
– El correcte aprofitament dels recursos hídrics
– La minorització de la contaminació dels aqüífers i del litoral
– La defensa de la biodiversitat
– La sensibilització i millora en l’ús de l’aigua
– La implantació d’energies renovables

A més es tindran en compte criteris de sensibilització, de sostenibilitat i eficiència energètica, soci-econòmics, de biodiversitat, tecnològics, d’adequació i educatius, per a la concessió de les ajudes. La convocatòria es pot consultar en l’en el diari oficial

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 13 =