25n
25N
25N

Escola Valenciana condemna les agressions feixistes produïdes durant la Cavalcada de les Magues de Gener de València

Representants d’Escola Valenciana, així com músics d’Estrela Roja i els Gegants de Benimaclet han estat víctimes d’agressions per part de l’extrema dreta, atacs que denunciarà l’entitat per haver alterat el desenvolupament normal de la Festa de la Infantesa aquest diumenge 12 de gener de 2020.

Escola Valenciana condemna les agressions feixistes produïdes durant la Cavalcada de les Magues de Gener de València
12/01/2020 -

Una membre d’Escola Valenciana ha sigut víctima d’una agressió per part de grups d’extrema dreta segons indica l’entitat. En un comunicat, indiquen que també altres persones de l’entitat han rebut insults i amenaces d’aquests col·lectius, que s’han concentrat lliurement aquest diumenge 12 de gener de 2020, alterant la Cavalcada de les Magues de Gener que organitza la Societat Coral El Micalet.

Segons assenyala Escola Valenciana, aquestes organitzacions han agredit i proferit tota mena d’insults i amenaces a la gent d’Escola Valenciana, davant la passivitat de policia nacional i local.

Escola Valenciana demanarà una reunió al delegat del Govern i a l’alcalde de València per a denunciar aquests fets. L’entitat assenyala la passivitat de policia nacional i local, que no han actuat davant les agressions produïdes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =