La Carrera de la Dona de Mislata esgota les inscripcions

L’esdeveniment busca promoure la igualtat de gènere a través de l’esport

La Carrera de la Dona de Mislata esgota les inscripcions
20/02/2019 -

Ja són 6 anys consecutius en els quals la Carrera de la Dona per la Igualtat de Mislata es converteix en l’acte més esperat i multitudinari de les Jornades de la Dona, que enguany arriben a la seua trenta-dosena edició. L’Ajuntament organitza aquesta cita esportiva, reivindicativa i solidària, el principal objectiu de la qual és promoure la igualtat a través de l’esport. La carrera compta amb la col·laboració del Club d’Atletisme Fent Camí de Mislata, entitat que ha gestionat les inscripcions i que coordinarà l’organització de la prova.

Dissabte que ve 23 de febrer, obrirà la programació de les jornades aquesta Carrera de la Dona per la Igualtat de Mislata, una prova no competitiva de poc més de tres quilòmetres, pensada per a participants de totes les edats i fins i tot per a córrer-la en família, amb eixida i meta a la Casa de la Dóna (C/ Miguel Hernández). A més, té un caràcter solidari, ja que tota la recaptació es dóna a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, per a finançar els seus projectes d’investigació del càncer de mama. A part de la mateixa carrera, l’organització ha preparat exhibicions esportives prèvies per a convertir l’esdeveniment en una gran festa per la igualtat entre homes i dones i anar calfant els músculs.

Des de la Casa de la Dóna conviden igualment a totes les persones que no hagen pogut realitzar la inscripció prèvia, al fet que s’acosten el dissabte, o bé a recollir algun dels dorsals sobrant no reclamats o a animar als corredors i gaudir de l’ambient festiu de l’activitat.

Les jornades promogudes per l’Ajuntament de Mislata, a través de la Regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat, inclouen, com cada any, nombroses propostes culturals, formatives i de sensibilització, que es prolongaran fins al dia 8 de març, quan es commemore el Dia Internacional de la Dona. En aquesta 32 edició destaquen activitats com la 3a Campanya de l’Arbre per la Igualtat, diversos tallers d’educació i apoderament de la dona, la celebració d’un gran flashmob pel 5é aniversari de l’Associació Alleta o la projecció de la guardonada pel·lícula “Figures Ocultes”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − onze =

sagunt a escena 2019
turismo salou