25n
25N
25N

El veïnat de Godella gaudirà d'un fum d'activitats en maig

El veïnat de Godella gaudirà d'un fum d'activitats en maig
24/04/2019 -

L’agenda de maig de Godella estarà marcada per dos cites que s’allargaran durant diverses setmanes: la festa de la Verge dels Desemparats, que enguany celebra el seu 75 aniversari (del 8 al 18 de maig) i la Setmana de l’Agricultura (de l’11 al 15 de maig).

La festa de la Verge dels Desemparats començarà, com sempre, amb el besamans públic el dimecres 8 de maig, seguit de la missa en l’ermita del Salvador. El diumenge 12 tindrà lloc el XIV pelegrinatge a la basílica de València. Entre el dilluns 13 i el dimecres 15 es celebrarà un cicle de conferències. I el dissabte 18 de maig tindrem una novetat d’enguany, el passa carrer de la imatge del 75 aniversari, des de l’ermita del Salvador fins el convent de les Carmelites, on es celebrarà la missa i benedicció.

Pel que fa a la Setmana de l’Agricultura, començarà amb el dinar de germanor entre llauradors i llauradores el dissabte 11 de maig en l’escorxador. El diumenge 12 hi haurà una passejada en carro per l’horta de Godella. El dimarts 14 tindrem un seminari de malherbologia. I tancarem amb la festivitat de Sant Isidre el dimecres 15 de maig, quan es celebrarà el volteig de campanes i disparada de salves pel matí i el vi d’honor i la duta del Sant per la vesprada. A més, entre l’11 i el 17 de maig, romandrà obert el museu agrari. Per a concertar cita prèvia cal adreçar-se al correu agricultural@godella.es.

Continuant amb l’agricultura, a final de mes tindrem les jornades d’agroecologia, que començaran amb una xarrada sobre el paper de les dones en la sobirania alimentària el dijous 30 de maig. El dissabte 1 de juny es projectarà el documental ‘Espigoladores’, i el diumenge 2 es celebrarà una passejada amb perspectiva feminista per l’horta i un posterior esmorzar.

Aquestes no seran les úniques activitats de l’àrea d’agricultura, doncs tindrem propostes gratuïtes en el mercat de venda directa els dissabtes 4, 18 i 25 de maig, amb música en directe, contacontes i taller de cuina.

Pel que fa al panorama cultural, hi haurà cinema el dia 1, concert Versem Cançons el 4, concurs de dansa de la companyia Gerard Collins el dissabte 4 i diumenge 5, els festivals Resferic i Godejam Graffiti els dies 4 i 12 respectivament, presentacions de llibres en la biblioteca el 9 de maig, el IV Concert de Concerts el 18 de maig i la projecció del documental ‘La patria de las mujeres íntegra’s el divendres 31.

En l’àrea d’educació tindrem dos exposicions en Xicranda: la del Sagrat Cor del 13 al 24 de maig i la del col·legi El Barranquet del 27 al 31. A més, els divendres 17 i 24, l’alumnat de l’EPLA i de l’IES Comarcal es graduarà en el teatre Capitolio.

L’agenda de maig es tancarà amb les festes als parcs de la carretera de Rocafort i Vila Blanca, els dies 5 i 12 de maig, respectivament, la presentació de la cooperativa Resistir, una jornada de senderisme en violeta, la trobada anual del Casal de la Pau, un curs de recerca d’ocupació online i un espectacle d’humor en el teatre. Hi haurà també, com sempre, servei d’orientació a l’ocupació, club de lectura, Diumenges a l’Escorxador, curs d’iniciació a l’escalada i jornada de l’associació valenciana del Bonsai, que a més tindrà una exposició els dies 18 i 19 de maig en el jardí del Clot de Barrabàs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria