caixa popular

L'Agència de la Bici estrena web i convoca la Taula de la Bicicleta

Foto: Fernando Mafe

L'Agència de la Bici estrena web i convoca la Taula de la Bicicleta
04/07/2018 -

Coincidint amb la convocatòria, el pròxim 10 de juliol, de la Mesa de la Bicicleta, s’ha estrenat el web de l’Agència Municipal de la Bicicleta <http://www.valencia.es/agenciabici/va>, també coneguda pel seu acrònim “VLC AMBICI”. El nou portal ofereix informació sobre les accions de l’Ajuntament de València en matèria de mobilitat ciclista, les infraestructures ciclistes o la normativa vigent per circular amb bici.

A més d’una secció de notícies, el web alberga mapes actualitzats de la xarxa ciclista de la ciutat, la xarxa d’estacionaments, la intensitat d’ús de la bicicleta o la disponibilitat de bicis en les diferents estacions de Valenbisi. També inclou documents relacionats amb la mobilitat sostenible, enllaços d’interés i un formulari de contacte per traslladar dubtes o comentaris a l’Agència de la Bicicleta. El nou web s’afegix als canals de Facebook i Twitter amb què compta l’agència sota la denominació @ambicivlc.

La Mesa de la Bicicleta s’ha convocat el pròxim 10 de juliol a les 18.30 hores a l’edifici municipal de Tabacalera i estarà moderada pel coordinador de l’Agència de la Bicicleta. La reunió començarà amb la constitució i planificació de treball de la mesa, presentació de l’Agència de la Bicicleta i després s’obrirà un torn de paraula i debat en què totes les entitats presents podran participar.

Creada el 30 de juliol de 2015 per acord del Ple, l’Agència de la Bicicleta és l’ens públic de l’Ajuntament encarregat de coordinar les mesures per incrementar l’ús de la bicicleta de forma adequada i segura, tant a la ciutat com al seu terme municipal. Entre les finalitats de l’agència destaca: donar resposta a les necessitats de les persones usuàries de la bicicleta a València, incrementar la seua seguretat i comoditat, afavorir que la bicicleta tinga un paper significatiu en la mobilitat quotidiana i promoure les condicions perquè la bici es convertisca en un mitjà de transport habitual a València.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − huit =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018