caixa popular

AFIVAN es presenta en societat

AFIVAN es presenta en societat
25/09/2017 -

El Centre Cultural Tívoli va acollir la setmana passada la presentació de l’Associació de Fibromialgia de València Nord (AFIVAN), entitat burjassotense va omplir la sala polivalent del citat espai municipal per a donar-se a conéixer en el poble.

Després d’agrair la presència de tots els convidats, l’entitat va donar la paraula a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que va animar a l’associació “a treballar com fins ara ho ha fet per a donar visibilitat a la malaltia. Des de l’Ajuntament aneu a tenir tot el suport possible i us anem a ajudar en aquelles qüestions que necessiteu. És molt important que els malalts de fibromiàlgia tinguen com a referència l’associació”.

En l’acte no van faltar tampoc les regidores de Serveis Socials i Igualtat, Olga Camps i Lluna Àrias, respectivament, la regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, i el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero. També van estar presents diferents membres de la Corporació Municipal.

L’acte de presentació va comptar també amb diferents ponències impartides per Elisa Oltra, doctora en bioquímica i biologia molecular i investigadora del laboratori de biomedicina de la Universitat Catòlica de València, Luisa Arias, presidenta d’AFISA i FEDAFI (Federació d’Associacions de Fibromiàlgia), Vicente Micó, director territorial d’INSERTA, Fundació ONCE i José Luis Martínez Donoso, Director General de la Fundació ONCE.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 6 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris