25n
25N
25N

Un aficionat dispara la primera mascletà de les Falles 2017

La mascletà dissenyada per Sergio Mompó ha sigut la més votada per la seua originalitat i coherència

Un aficionat dispara la primera mascletà de les Falles 2017
28/02/2017 -

La innovació segueix formant part de les Falles 2017. D’aquesta manera, per primera vegada en la història de les nostres festes, un aficionat serà l’encarregat d’obrir les mascletaes del cicle faller d’enguany.

Després d’un procés de votació, en el qual tot aquell que volguera demostrar els seus dots pirotècnics podia fer-ho a través de la web mascletacomposer.com, hui, 28 de febrer, el disseny del guanyador del concurs, Sergio Mompó, es dispararà, a les 14.00 hores, en la Plaça de l’Ajuntament.

I és que aquest disseny no solament ha sigut un dels cinc més votats, sinó que ha sigut triat per la Pirotecnia Mediterráneo per la seua originalitat i coherència. D’aquesta manera, en la primera mascletà del cicle faller, Sergió Mompó, juntament amb la pirotècnia, s’encarregarà de disparar el seu propi disseny. Una oportunitat perfecta per a viure més intensament el soroll i l’olor de la pólvora.

Fallas 2017Les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Parejo, han conegut, de primera mà, el funcionament d’aquesta original iniciativa, promoguda per arròs La Fallera, que ha comptat amb un gran èxit de participació. Concretament, 2.200 mascletaes registrades, 370.748 votacions i 5.740 usuaris actius cada dia.

Gràcies a aquesta aplicació, el món de la pirotècnia s’ha acostat al públic, i han sigut molts els aficionats que han tingut l’oportunitat de crear la seua pròpia mascletà, des de la fase aèria i terrestre fins al terratrémol final, amb l’ajuda de 51 clips d’àudio, que reproduïen tots els sons possibles, així com cadascuna de les classes de petards que existeixen. Finalment, ha sigut Sergio Mompó l’afortunat que, hui, inaugurarà les mascletaes de les Falles 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − set =

museo prehistoria