25n
25N
25N

L'aeroport de Castelló adjudica una nova ruta a Viena per a un període de tres anys

Francesc Colomer destaca que la ruta “afavorirà l’arribada de turistes austríacs, un mercat caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”

L'aeroport de Castelló adjudica una nova ruta a Viena per a un període de tres anys
22/07/2019 -

La societat pública Aerocas ha acordat adjudicar i prosseguir amb el procés de contractació de l’oferta presentada per l’aerolínia Wizz Air per a operar una nova ruta a Viena a partir de 2020 amb una durada de tres anys.

El secretari autonòmic de Turisme i president d’Aerocas, Francesc Colomer, ha detallat que la proposta contempla una connexió entre Castelló i Viena que funcionarà durant 22 setmanes, entre juny i octubre, amb dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres.

La ruta estarà vigent durant els exercicis 2020, 2021 i 2022. La previsió de l’aerolínia és d’uns 17.000 passatgers i passatgeres en cadascuna de les tres anualitats.

Francesc Colomer ha manifestat la seua satisfacció amb l’adjudicació de la nova ruta, “ja que connectarà Castelló amb una capital europea històrica i afavorirà l’arribada a la província de turistes austríacs, un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”.

Colomer ha detallat que en 2018 la Comunitat Valenciana va rebre a 55.131 turistes procedents d’Àustria, amb un increment del 71,6% respecte a l’any anterior. D’altra banda, el nombre de viatgers austríacs que es va allotjar en establiments hotelers de la Comunitat va augmentar en un 7,1%.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que les operacions es realitzaran amb avions Airbus A321, amb una capacitat de 230 places, “superior a la que sol ser habitual en les rutes regionals europees”.

Bernat ha explicat que la nova adjudicació d’Aerocas s’emmarca en la segona campanya del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que va eixir a licitació pública per a captar tres connexions amb un període de vigència de tres anys.

Aquesta campanya es va estructurar en tres lots, amb operatives de diferent tipologia, adjudicant-se en una primera fase una ruta a Londres-Luton, oferida per Wizz Air, i una altra a Marsella, de l’aerolínia Volotea.

Completada aquesta fase, Aerocas va acordar iniciar un procés negociat amb publicitat per a adjudicar el lot que va quedar vacant. Aquest procés ha finalitzat amb l’adjudicació de la ruta de Viena proposada per la companyia Wizz Air, que ara ha d’emplenar tots els tràmits fins a la formalització del contracte.

El director general d’Aerocas ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat del procés, “ja que hem sigut capaços de cobrir tots lots, de manera que l’aeroport incorporarà a partir de 2020 tres noves connexions per a un període de tres anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 16 =

art en blanc