25n
25N
25N

L'aeroport de València aconseguirà les 6,5 milions de places aquest estiu

L'aeroport de València aconseguirà les 6,5 milions de places aquest estiu
28/07/2019 -

L’aeroport de València aconseguirà les 6,5 milions de places aquest estiu, la qual cosa suposa un increment de l’11,8% respecte a 2018. D’aquesta manera, «arribaran més turistes i també augmenten les destinacions als quals podran viatjar els valencians i les valencianes des de Manises», ha assenyalat el regidor de Turisme, Emiliano García.

A més, l’aeroport compta amb 14 noves connexions durant aquest estiu, de manera que ha aconseguit un total de 114 rutes directes, amb més de 30 moviments d’eixida. Per a la temporada d’hivern, es mantenen de moment set rutes i s’estableixen noves com les confirmades de Kíev, Lisboa i Brussel·les. Segons el regidor de Turisme, Emiliano García, «l’aposta de les companyies aèries per la nostra ciutat és una realitat, de manera que les perspectives de creixement són molt positives. Així mateix, la connectivitat a l’hivern és fonamental per a continuar avançant en la desestacionalització i la millora de la rendibilitat per a consolidar un model competitiu i sostenible».

Quant a les noves connexions d’estiu de 2019, les de Càller, Bordeus, Fes, Tànger i Nantes es realitzen amb Ryanair. Respecte a Viena, es duu a terme amb Laudamotion; i, Atenes, amb Aegean Airlines. La connexió de Lió s’efectua amb Volotea; Heathrow, amb British Airways; i Catania, Gran Canària, Lisboa, Fuerteventura i Lanzarote amb Vueling.

Per a la temporada d’hivern 2019-2020, s’ha confirmat amb Ryanair les connexions de Kíev i Lisboa, a més de mantenir la de Nantes. També s’ha assegurat Brussel·les amb Air Brussels, al que cal sumar un nou hub a l’hivern que «millorarà les connexions, principalment, amb Àfrica», de manera que es comptarà amb 14 hubs en 2020.

Així mateix, continuaran les connexions de Catania, Gran Canària, Lisboa, Fuerteventura i Lanzarote amb Vueling; així com Heathrow amb British Airways. A més de les set confirmades, queden pendents altres rutes que han arrancat aquest estiu.

CREIXEMENT DE PASSATGERS

Fins a juny, els passatgers i passatgeres de l’aeroport de València han crescut un 12,4%, mentre hi ha hagut un increment del 13,8% dels internacionals i un 8,6% dels nacionals. «L’evolució satisfactòria de l’aeroport és una oportunitat per a incrementar el turisme més enllà de les fronteres nacionals i la internacionalització del turisme a la ciutat», ha apuntat Emiliano García.

Per zones, Europa aglutina la majoria de les places oferides amb més de 4.650.000 seients disponibles i un increment del 13,1% respecte al passat estiu. Espanya també creix amb al voltant d’1.700.000 places disponibles, un 3,6% més en comparació amb el mateix període de l’any passat.

Per països, el mercat nacional continua sent el que més places ofereix amb les dades ja citades, i en segon lloc se situa el mercat italià amb el qual les companyies ofereixen més de 880.000 places, un 10,4% més que la passada temporada estival. Li segueix Regne Unit en experimentar un creixement del 23,9%, amb més de 670.000 places; França, amb més de 608.000 places i un augment del 16,6%; i Alemanya, amb més de 600.000 seients oferits i un creixement del 4,1%.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tres =

museo etnologia
ficcions 2019-2020