25n
25N
25N

Amb quines aerolínies pots canviar el dia del teu vol sense cost addicional pel coronavirus?

Ryanair per ara no permet un canvi de dates sense cost

Juan Emilio Prades Bel

Amb quines aerolínies pots canviar el dia del teu vol sense cost addicional pel coronavirus?
13/03/2020 -

La crisi del coronavirus està provocant que els governs de diferents països adopten mesures molt restrictives per evitar que el nombre de contagiats ascendisca. Les autoritats sanitàries recomanen romandre a casa i no eixir si no és estrictament urgent, per això s’han tancat bars, restaurants, teatres, cinemes, espais esportius i tots aquells edificis que ofereixen oci i diversió. No obstant això, la societat de hui en dia i la facilitat per viatjar fa que moltes persones programen viatges i escapades tant nacionals com internacionals amb mesos d’antelació, i és per això, que ara amb la crisi de la COVID-19, moltes persones que havien previst mesos enrere viatjar per aquestes dates s’estan quedant a terra, ja que les autoritats han restringit el trànsit aeri, així com les connexions amb certs països.

La companyia “low cost” Ryanair per ara no permet un canvi de dates sense cost, només ofereix un reemborsament en aquells casos en els quals s’ha cancel·lat el vol.

  • Des d’Ibèria estan flexibilitzant les tarifes dels seus vols operats a més d’oferir la possibilitat de sol·licitar un xec per l’import del bitllet.
  • La companyia Air Europa només permet canvis en les rutes afectades. És a dir, Itàlia, Israel, Paraguai, Panamà, El Salvador, Colòmbia, l’Argentina, el Perú i els que tinguen origen a Amèrica i destinació Madrid. D’aquesta manera, aquesta aerolínia permet canviar la data sense penalització fins al 30 de novembre o demanar un xec per a utilitzar-lo abans de final d’any.
  • British Airways, per part seua, ha decidit eliminar els costos addicionals del canvi de bitllet.
  • L’aerolínia alemanya Lufthansa ofereix la possibilitat d’efectuar sense cost el canvi de dates del bitllet.
  • Per part seua, l’aerolínia francesa AirFrance informa que “tot bitllet comprat abans del 31 de març de 2020, per a viatjar entre el 6 de març i el 31 de maig de 2020, independentment de les condicions originals del bitllet i la seua destinació, podrà canviar-se sense despeses fins al 31 de maig de 2020 inclòs, cap a la mateixa destinació i en la mateixa classe de reserva”.
  • Emirates Airline presenta una exempció per a tots els bitllets emesos des del passat 7 de març fins al 31.
  • La companyia Easyjet ha dut a terme una modificació de la seua política i finalment no cobrarà pels canvis, encara que es recomana llegir les condicions.
  • L’aerolínia Vueling confirma que permetrà als seus clients canviar les dates de vol per a totes les noves reserves que es realitzen entre els dies 10 i 23 de març i es podran realitzar canvis de dates de vol fins al 31 de desembre de 2020.

D’acord amb la informació proporcionada per La SER, aquestes serien totes les opcions de reemborsament, canvi i devolució que ofereixen fins al moment les companyies aèries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + dos =